Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Παππάς

Ο Νίκος Παππάς θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό έπειτα από επτά χρόνια. Την είδηση έκανε γνωστή με δήλωσή του στην συνέντευξη Τύπου των «πρασίνων» ο νέος τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Βόβορας, με τον πρόεδρο της ομάδας, Τάκη Τριαντόπουλο, να προσθέτει ότι έχουν πει στον Τζίμερ Φρεντέτ ότι αν και έχει συμβόλαιο δεν θα μείνει στην ομάδα, ζητώντας του να βρει ομάδα.

«Το συμβόλαιο του Νίκου Παππά λήγει και η απόφαση που πάρθηκε είναι ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα την επόμενη σεζόν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Βόβορας έπειτα από ερώτηση που τέθηκε για το ρόστερ της νέας σεζόν, με τον Τάκη Τριαντόπουλο να αναφέρει σχετικά με την περίπτωση του Τζίμερ Φρεντέτ: «Για το θέμα του Φρεντέτ, δεν έχουμε νεότερη εξέλιξη. Έχουμε μιλήσει με τον παίκτη και τους εκπροσώπους του, ψάχνουν να βρουν ομάδα. Πήρε μια παράταση γι αυτό. Του έχουμε δώσει το ελεύθερο να διαπραγματεύεται».

Ο Παππάς βρισκόταν στον Παναθηναϊκό από το 2013, όντας για χρόνια σταθερό μέλος της ομάδας, ωστόσο την τελευταία διετία ο δεύτερος σοβαρός τραυματισμός του στο γόνατο (ρήξη χιαστού) είχε ως αποτέλεσμα να έχει μειωμένο χρόνο συμμετοχής.

Την φετινή σεζόν ο Παππάς είχε 6.9 πόντους, 1.3 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ μέσο όρο σε 17 λεπτά συμμετοχής στην Basket League και 4.4 πόντους και 1.3 ριμπάουντ μέσο όρο σε 11 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Ο Τζίμερ Φρεντέτ από την πλευρά του ήρθε το περασμένο καλοκαίρι, έχοντας 13.7 πόντους και 3.3 ασίστ μέσο όρο σε 19 λεπτά συμμετοχής στη Basket League και 12.9 πόντους και 1.8 ασίστ μέσο όρο σε 21 λεπτά συμμετοχής στην Euroleague.