Τέλος η συνεργασία Γάκια-Ακαδημιών Ολυμπιακού Βόλου και αντιδράσεις

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας της με τον προπονητή των υποδομών Κώστα Γάκια, με το θέμα πάντως να έχει… διαδικτυακή συνέχεια.

«Η Διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί τον κ. Γάκια για την συνεργασία του και του εύχεται καλή συνέχεια στην σταδιοδρομία του» αναφέρεται επίσης στην ανακοίνωση που απεστάλη προς τα ΜΜΕ, όμως αρκετές ώρες πριν, σε σελίδα στο Facebook με το όνομα «Ακαδημία Ολυμπιακού Βόλου» διευκρινιζόταν ότι η απόφαση της διακοπής της συνεργασίας ελήφθη με «γνώμονα πάντα την ανάπτυξη και βελτίωση των νεαρών αθλητών της».

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του πρώην πλέον προπονητή των υποδομών, που σε ανάρτησή του αλλά και σε σχόλιο στην ανάρτηση της σελίδας στο Facebook αναφέρει τα εξής: «Μερικές φορές ο σεβασμός η εκτίμηση και το ευχαριστώ είναι «δύσκολες» λέξεις για κάποιους!

Η προσπάθεια κάποιον «ιθυνόντων της Ακαδημίας» να υποβαθμίσουν την προσωπικότητά μου και την προσφορά μου στην (ηθική και αγωνιστική) ανάπτυξη και βελτίωση των παιδιών που συνεργάστηκα εξαιρετικά τα τελευταία 3 χρόνια στην Ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου, επειδή αποφάσισα να αποχωρήσω «οικειοθελώς» για προσωπικούς λόγους (λόγω ελλιπούς επικοινωνίας), κρίνεται επιεικώς… άκομψη και κόντρα στα αθλητικά ιδεώδη των Ακαδημιών!

Ειλικρινά λυπάμαι! Ο καθένας κρίνεται από τις κινήσεις του και από τις επιλογές του!

Οι Καλύτεροι και πιο Αντικειμενικοί Κριτές είναι τα ίδια τα παιδιά και οι γονείς τους, που τους ευχαριστώ πολύ για την άψογη συνεργασία και επικοινωνία που είχαμε τα 3 αυτά χρόνια παρά τις δύσκολες συνθήκες. Ευχαριστώ πολύ και καλή συνέχεια στο έργο σας! Με εκτίμηση».

Δείτε την ανάρτηση στη σελίδα και την αντίδραση στο πρώτο σχόλιο…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.