«Τέλος» ο Δέλλας από τον Παναιτωλικό

Παρελθόν από τον πάγκο του Παναιτωλικού αποτελεί ο Τραϊανός Δέλλας.

Όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (19/04) με κοινή δήλωση των δύο πλευρών, η συνεργασία τους διακόπηκε, μετά την επιθυμία του Έλληνα τεχνικού να μην συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας του Αγρινίου μετά τη λήξη του πρωταθλήματος.

Με επίσημη δήλωσή του στην ιστοσελίδα του Παναιτωλικού ο νεαρός τεχνικός τοποθετήθηκε για το «διαζύγιο» με το σύλλογο: «Πριν από λίγο ενημέρωσα την διοίκηση της ομάδας για την πρόθεση μου να μην συνεχίσω την επόμενη σεζόν στον πάγκο του Παναιτωλικού, μετά το πέρας των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων για προσωπικούς λόγους.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και προσωπικά τον κύριο Κωστούλα για την τιμή που μου έκανε να μου αναθέσει πριν 16 μήνες περίπου την τύχη του συλλόγου. Γνώρισα έναν καταπληκτικό άνθρωπο με διαφορετική προσέγγιση για το ποδόσφαιρο και γι’ αυτό είμαι τυχερός που συνεργάστηκα μαζί του.

Τον κύριο Μάκη Μπελεβώνη για το ήθος του και την στήριξη στο πρόσωπο μου σε όλο αυτό το διάστημα της συνεργασίας μας, στηριζόμενη στον σεβασμό και την αλληλοεκτίμηση που αναπτύχθηκε μεταξύ μας δουλεύοντας για το καλό του Παναιτωλικού!

Τον κόσμο του Παναιτωλικού που στάθηκε δίπλα μας σε όλες τις στιγμές μας, και που έδειξε μεγάλο σεβασμό στο πρόσωπο μου.

Τους παίκτες με τους οποίους δουλέψαμε όλο αυτό το διάστημα και καταφέραμε να κάνουμε πράξη όλα αυτά που είχαμε βάλει σαν στόχους, εύχομαι υγεία και ότι καλύτερο για τον κάθε ένα ξεχωριστά.

Άφησα τελευταίους όλους όσους δούλεψαν δίπλα μου χωρίς να φαίνονται, τους άμεσους συνεργάτες μου Βασίλη, Δημήτρη, Αντώνη, Λουίτζι, Χρήστο, Μάκη. Τους ανθρώπους του ιατρικού επιτελείου, Δημήτρη, Χρήστο, Σπύρο. Τους φροντιστές Νικόλα, Χρήστο.

Η βοήθεια σας ήταν μεγάλη για μένα και σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ».

Από την πλευρά του ο Γεράσιμος Μπελεβώνης ανέφερε: «Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στον Τραϊανό Δέλλα για την άριστη συνεργασία που είχαμε, τον επαγγελματισμό και την εργατικότητά του.

Συνολικά για το σπουδαίο έργο που επιτέλεσε στον Παναιτωλικό και τον κατατάσσουν στους κορυφαίους προπονητές που καθοδήγησαν την ομάδα μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τον άνθρωπο Τραϊανό Δέλλα, για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, την ηθική και τις αρχές που τόσο ταιριάζουν σ’ εκείνες του Παναιτωλικού.

Σεβόμαστε την απόφασή του και ευχόμαστε κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία. Είναι και θα παραμείνει φίλος του Παναιτωλικού και του καθενός από εμάς ξεχωριστά. Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή οι δρόμοι μας θα ξανασμίξουν».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.