Τέλος ο Βασίλης Σπανούλης από το Περιστέρι!

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία του Περιστερίου. Ο 41χρονος προπονητής προέβη στις σχετικές ανακοινώσεις στη συνέντευξη Τύπου μετά τον νικηφόρο μικρό τελικό απέναντι στον Άρη.

«Είχαμε μία κουβέντα με τη διοίκηση, εμένα τελείωσε το συμβόλαιό μου στο Περιστέρι. Είχαμε μία κουβέντα, δυστυχώς η διοίκηση δεν θέλει να προχωρήσει σε αυτό το πλάνο που έχουμε. Δεν μπορεί κανένας να πει πόσα λεφτά θα πάρει ο καθένας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Σπανούλης κάθισε δύο σεζόν στον πάγκο του Περιστερίου, οδηγώντας την ομάδα των δυτικών προαστίων στο Final 4 του Basketball Champions League και στην κατάληψη της 3ης θέσης στην Basket League.

«Θα συγκεντρωθώ στην πολύ μεγάλη ευθύνη που έχουμε στην Εθνική ομάδα. Μην δηλητηριάζουμε την Εθνική με διάφορα σχόλια. Είμαστε Έλληνες και πρέπει να είμαστε με την ελληνική ομάδα. Πρέπει να σταματήσουμε να γράφουμε και να λέμε ίντριγκες. Όποιος θέλει να είναι στην Εθνική θα είναι στην Εθνική», ανέφερε στη συνέχεια σχετικά με τις υποχρεώσεις της «γαλανόλευκης» στο Προολυμπιακό Τουρνουά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.