Τέλος σεζόν με νίκη σε φιλικό παιχνίδι για τον Α.Σ. Βόλος 2004

Ένα πολύ όμορφο φιλικό παιχνίδι έγινε το Σάββατο (25/5) το απόγευμα στο Βασδέκειο ανάμεσα στον Α.Σ. Βόλος 2004 και την ομάδα των Ελπίδων Καρδίτσας.

Παρότι βρισκόμαστε στο τέλος της χρονιάς και οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με αρκετές και σημαντικές ελλείψεις, τα κορίτσια προσπάθησαν να παίξουν όμορφο ποδόσφαιρο και να ευχαριστήσουν τους αρκετούς φιλάθλους που βρέθηκαν στην κερκίδα. Οι δύο προπονητές έδωσαν πολύ χρόνο συμμετοχής σε νεαρές παίκτριες που έδειξαν ότι διαθέτουν το ταλέντο να πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια στο γυναικείο ποδόσφαιρο.

Το τελικό σκορ ήταν 3-1 υπέρ της βολιώτικης ομάδας με τη Βέτσικα να σκοράρει δύο φορές για τις γηπεδούχες και τη Νεννέ μία, ενώ για τις φιλοξενούμενες βρήκε δίχτυα η Καπαρέλη.

Ο Α.Σ. Βόλος 2004 αγωνίστηκε με τις: Γρηγοριάδη, Καρακάνα, Αβντόλι, Κέκου, Νεννέ, Ογκίτσι, Βέτσικα, Ανδρέου, Γκέκα, Κουλοχιέρη, Κυριάκου, Κομνιώτη, Αδαμάκη, Ιωακειμίδου

Ο Α.Σ. Βόλος ευχαριστεί ιδιαίτερα τις Ελπίδες Καρδίτσας που βρέθηκε – παραμονή εκλογών – στον Βόλο και συμμετείχε στο φιλικό παιχνίδι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.