Τένις: Έτοιμος για το Τοπ-10 ο Τσιτσιπάς

Μια θέση πριν την είσοδο στην «ελίτ» του Τοπ-10 της παγκόσμιας κατάταξης βρίσκεται πια ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που μετά την κατάκτηση του τουρνουά της Μασσαλίας βρέθηκε σήμερα, για πρώτη φορά στην καριέρα του, στο Νο 11 της ATP.

Για να καταδειχθεί το μέγεθος της (αλματώδους) προόδου του, αρκεί να αναφερθεί ότι το 2018, την ίδια εποχή, ο 20χρονος πρωταθλητής ήταν μόλις Νο 82 στον κόσμο, ενώ παραμένει ο νεαρότερος ανάμεσα στους πρώτους 25!

Στην κορυφή παραμένει ο Νόβακ Τζόκοβιτς, με δεύτερο τον Ράφα Ναδάλ και τρίτο τον Αλεξάντερ Σβέρεφ, ενώ έπονται κατά σειρά οι, Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, Κέβιν Άντερσον, Κέι Νισικόρι, Ρότζερ Φέντερερ, Ντόμινικ Τιμ, Τζον Ισνερ και Μάριν Τσίλιτς.

Αντίθετα, στις Γυναίκες η Μαρία Σάκκαρη υποχώρησε μία θέση στην κατάταξη της WTA κι έτσι βρίσκεται πια στο Νο 39, ενώ η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου παρέμεινε στο Νο 171.

Πρώτη στο ranking list είναι Ναόμι Οσάκα με δεύτερη την Σιμόνα Χάλεπ και τρίτη την Πέτρα Κβίτοβα, ενώ την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν κατά σειρά οι, Σλόαν Στίβενς, Καρολίνα Πλίσκοβα, Ελίνα Σβιτόλινα, Κίκι Μπέρτενς, Αντζελίκ Κέρμπερ, Αρίνα Σαμπαλένκα και Σερένα Γουίλιαμς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.