Τέσσερις ανανεώσεις για τον Άνθιμο Γαζή

Άλλοι τέσσερις από τους βασικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας του Άνθιμου Γαζή, έχουν ανανεώσει για την φετινή απαιτητική χρονιά στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣΘ με την νέα διοίκηση, όπως ανακοινώθηκε.

Βούλγαρης, Σαραφίδης, Δημόπουλος και Σιαμουρδάνης, όλοι τους φερέλπιδες αθλητές, όλοι τους βασικοί την περσινή σεζόν που αποτελούν ταυτόχρονα και το μέλλον του συλλόγου, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ενώ τονίζεται πως και οι τέσσερις διακρίνονται για το πάθος τους, αλλά και για την τεχνική τους κατάρτιση.

Παράλληλα η διοίκηση του Άνθιμου Γαζή αναφέρει: «Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές έχουν μεγάλη συνεισφορά στον σύλλογο τα τελευταία χρόνια αφού όλοι τους αγωνίζονται χρόνια για τον σύλλογο των Μηλεών και πρόκειται για βασικούς παίχτες και καλούς χαρακτήρες ταυτόχρονα.

Επίσης σε συνεργασία με τον προπονητή κ. Καραμίχαλο, η διοίκηση βρίσκεται σε καθημερινές επαφές με παίχτες και εντός των ημερών αφού κλείσει ο κύκλος των ανανεώσεων θα γίνουν γνωστές και οι πρώτες μεταγραφές για την φετινή σεζόν. Ήδη τρείς έμπειροι ποδοσφαιριστές έχουν συμφωνήσει να ενταχθούν στον σύλλογο και θεωρούνται «κλεισμένοι», όμως γίνονται προσπάθειες ώστε να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές τους αφού δεν έχουν πάρει ακόμα τις ελευθέρας από τις ομάδες τους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.