Τέσσερις πρώτες μεταγραφές για τον Άνθιμο Γαζή

Ο Βαΐτσης μετά τον Πηλέα θα συνεχίσει στον Άνθιμο Γαζή

Τις πρώτες μεταγραφές ανακοίνωσε ο Άνθιμος Γαζής και συγκεκριμένα τους Γιώργο Μπαλιού, Παναγιώτη Βαΐτση, Ευριπίδη Καζάκη και Ηλία Τζήκα.

Όλοι τους είναι προσωπικές επιλογές του προπονητή κ. Κατσικαδάμου και πληρούν τα κριτήρια της διοίκησης να είναι νεαροί και φιλόδοξοι.

Ο Γιώργος Μπαλιού είναι τερματοφύλακας, 21 χρόνων και πέρυσι αγωνιζόταν με τα χρώματα του Εθνικού (8 συμμετοχές).

Ο Παναγιώτης Βαΐτσης είναι αμυντικός μέσος. Παρόλο που είναι 24 χρόνων, θεωρείται αρκετά έμπειρος. Πέρυσι αγωνίστηκε στην Α’ ΕΠΣΘ με την ομάδα του Πηλέα (26 συμμετοχές και ένα γκολ), ενώ στο παρελθόν έχει συνεργαστεί ξανά με τον Σούλη Κατσικαδάμο.

Ο Ευριπίδης Καζάκης είναι 21χρονοςμεσοεπιθετικός, ενώ προέρχεται κι αυτός προέρχεται από την ομάδα του Πηλέα, με την οποία πέρσι αγωνίστηκε 13 φορές πέρσι στο πρωτάθλημα.

Ο Ηλίας Τζήκας είναι 24 χρόνων και τα τελευταία χρόνια κάλυπτε με επιτυχία το δεξί άκρο της άμυνας του Κένταυρου Νοτίου Πηλίου. Πέρσι είχε 21 ματς και 3 γκολ.

Η ομάδα των Μηλεών μέσα στην βδομάδα αναμένεται να ανακοινώσει άλλους πέντε έμπειρους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ήδη έχουν συμφωνήσει και γίνεται προσπάθεια να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές τους, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανανεώσουν άλλοι έξι ποδοσφαιριστές (ήδη έχουν ανανεώσει και ανακοινωθεί οι πρώτοι εννιά) που την περσινή σεζόν αποτελούσαν τον βασικό κορμό της ομάδας.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.