Τέσσερις τελικοί απομένουν για τον ΑΣ Βόλος 2004

Ελ. Κουσκούνη: «Φοβόμαστε μόνο τον κακό μας εαυτό, όχι τον αντίπαλο»

Το τέσσερα στα τέσσερα επιθυμεί να κάνει ο ΑΣ Βόλος 2004 ώστε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α’ Εθνική Γυναικών. Το σύνολο της Ελένης Κουσκούνη έχει τέσσερις τελικούς μπροστά της και θέλει να τους κερδίσει όλους, ώστε να επιτευχθή ο φετινός στόχος που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην πρώτη τη τάξει κατηγορία.
Η αρχή γίνεται από το Δημοτικό Γήπεδο Σκουτάρεως Σερρών, όπου τα κορίτσια του ΑΣ Βόλος 2004 θα αντιμετωπίσουν την Πανσερραϊκή, την ερχόμενη Κυριακή, 27 Μαρτίου, στις 16:00. Η ομάδα θα παραταχθεί πλήρης και χωρίς απουσίες, ώστε να διεκδικήσει τη νίκη. Η γυναικεία ομάδα του Βόλου, θέλει να πάει στον τελικό των τελικών με τους Λέοντες –ομάδα με την οποία μοιράζεται την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα- την τελευταία αγωνιστική, εκτός έδρας, με το πλεονέκτημα ότι την έχει κερδίσει με 3-0 στον Βόλο.
Για το παιχνίδι με την Πανσερραϊκή η προπονήτρια της ομάδας Ελένη Κουσκούνη, τονίζει στο magnesiasports: «Η λογική μας σε κάθε ματς είναι η ίδια. Φοβόμαστε την κακή μας απόδοση, τον κακό μας εαυτό και όχι τον αντίπαλο. Εάν πιάσουμε την καλή δική μας απόδοση, δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο. Αυτό που φοβόμαστε στο συγκεκριμένο παιχνίδι με την Πανσερραϊκή είναι ο κακός αγωνιστικός χώρος που συνήθως βρίσκουμε στα γήπεδα των Σερρών. Κι αυτά τα φοβόμαστε για την πιθανότητα πρόκλησης κάποιου τραυματισμού. Είμαστε έτοιμες και θα πάμε να παίξουμε τον πρώτο από τους τέσσερις συνολικά τελικούς που απομένουν για να πάρουμε την πρώτη θέση και την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία».

Οι διαιτητές του παιχνιδιού
Ο Άνθιμος Καλοσίδης από τον Σύνδεσμο της Δράμας θα διευθύνει το ματς στο Δημοτικό Γήπεδο Σκουτάρεως ανάμεσα σε Πανσερραϊκή και ΑΣ Βόλος 2004. Βοηθούς θα έχει την Νικολαΐδη-Μίλλη Χριστοφόρα και την Μαρία Ζαχαρή από τον ίδιο Σύνδεσμο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.