Τεστ για Ολυμπιακό Βόλου-ΓΣ Αλμυρού

Η αγωνιστική δράση αργεί ακόμη για τις ομάδες της Γ Εθνικής, με τους Ολυμπιακό Βόλου και ΓΣ Αλμυρού να προετοιμάζονται για την πρεμιέρα, έχοντας αύριο Σάββατο φιλικό παιχνίδι μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός Βόλου είναι αυτός που θα υποδεχθεί τον ΓΣ Αλμυρού, με τις δύο ομάδες όπως είναι γνωστό να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας αρκετά μετά την πρεμιέρα και μάλιστα στις αρχές Δεκεμβρίου και στην 8η αγωνιστική. Έτσι υπάρχει πρόσφορο έδαφος και για να γίνει το σημερινό φιλικό αλλά και άλλα στη συνέχεια, χωρίς οι προπονητές των δύο ομάδων Γιώργος Βλιώρας και Παναγιώτης Νάνης ν’ αποκαλύπτουν τα… μυστικά τους.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό Βόλου τα μικροπροβλήματα πάντως δεν λείπουν. Ο Τσιακλάγκανος απουσιάζει λόγω της στρατιωτικής του θητείας, ενώ ο  Μούμογλου δεν θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Βλιώρα στο φιλικό με τον ΓΣ Αλμυρού και αναμένεται να επιστρέψει σε ρυθμούς προπονήσεων την ερχόμενη Τετάρτη. Από την άλλη, ο Σιμάκης που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο έχει ήδη ξεκινήσει τρέξιμο και αναμένεται σιγά σιγά να μπει και αυτός στο πλήρες πρόγραμμα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.