«Tετ α τετ Μελισσανίδη – Ζαγοράκη ενόψει αποφάσεων για ΕΠΟ»

Φωτογραφία αρχείου/ΙΝΤΙΜΕ

Για τετ α τετ Ζανοράκη – Μελισσανίδη στην Αθήνα σχετικά με την πρόθεση του πρώην αρχηγού της Εθνικής Ομάδας και νυν ευρωβουλευτή της ΝΔ να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΟ στις εκλογές της 27ης Μαρτίου κάνει λόγο δημοσίευμα της Live Sport.

Το δημοσίευμα μεταξύ άλλων αναφέρει ότι ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ ενημέρωσε τον Θοδωρή Ζαγοράκη για τις θέσεις της ΑΕΚ σχετικά με την επόμενη μέρα της ΕΠΟ και ότι ο αρχηγός της εθνικής ομάδας του 2004 θα επιδιώξει να δει και τον πρωθυπουργό, προκειμένου να του μεταφέρει τα «θέλω» των Big 4 και να ληφθεί η τελική απόφαση για το αν θα είναι ο διάδοχος του Βαγγέλη Γραμμένου.

Μέσα στην εβδομάδα, εκτός από τη συνάντηση με τον Μελισσανίδη, ο Ζαγοράκης φέρεται να είχε επαφές με στελέχη της κυβέρνησης και παράγοντες ΠΑΕ. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας καταλήγει ως εξής: «Υπάρχουν φήμες ότι η υπόθεση της υποψηφιότητάς του έχει φτάσει σε αδιέξοδο και με τα σημερινά δεδομένα θεωρείται ότι θα κάνει πίσω. Αυτές τις φήμες τις «σβήνουν» από το υφυπουργείο Αθλητισμού και θεωρούν ότι τίποτα δεν έχει κλειδώσει».

soccerplus.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.