Θ. Γράφας: Γνωστή η αξία του Ντούνη, πιστεύουμε σε όλους τους παίκτες μας

Προπόνηση που επικεντρώθηκε κυρίως στην επιθετική κυρίως τακτική έκανε την Πέμπτη το πρωί ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος επέστρεψε από το ρεπό της Τετάρτης, κατά το οποίο έγινε, όπως είχαμε επισημάνει από προχθές, βιντεονάλυση του φιλικού παιχνιδιού με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Βέβαια, ο Θωμάς Γράφας δεν έκανε μόνο παρατηρήσεις στους παίκτες του, αλλά εντόπισε και θετικά σημεία ειδικά στο πρώτο 45λεπτο και τους επιβράβευσε.

Από κει και πέρα χθες ο Μάρκος Ντούνης, που αποτελεί την τελευταία χρονικά μεταγραφή, έκανε την πρώτη του προπόνηση και γνωρίζει και ο ίδιος ότι θα πρέπει να δουλέψει αρκετά τις επόμενες μέρες, για να φτάσει στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας. Μάλιστα κι εκείνος, όπως και κάποιοι άλλοι συμπαίκτες του, θα κάνει εξτρά δουλειά τις επόμενες μέρες και στο γυμναστήριο.

Για τον 27χρονο επιθετικό ρωτήθηκε από το Magnesiasports ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Θωμάς Γράφας, ο οποίος έκανε την εξής δήλωση:

«Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, η αξία του είναι γνωστή και το ότι θα βοηθήσει την ομάδα είναι δεδομένο. Είναι μία πολύ καλή επιλογή, αλλά χρειάζεται έναν χρόνο προσαρμογής. Βέβαια, πιστεύουμε και στην αξία όλων των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών που έχουμε στο ρόστερ μας».

Σε ό,τι αφορά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα ξεκινήσει με τέσσερα ματς σε διάστημα δώδεκα ημερών, δύο για το πρωτάθλημα (με Ασπρόπυργο εκτός στις 29/9 και με Βέροια εντός στις 6/10) και δύο για το Κύπελλο (στις 25/9 με Αταλάντη εκτός και αν προκριθεί στις 2/10 με Απόλλωνα Πόντου εντός), ο κ. Γράφας επισήμανε:

«Και μόνο από τη σειρά των παιχνιδιών υπάρχει επιβάρυνση και δυσκολία, όμως εμείς πρέπει να είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι. Εξάλλου όλο το προηγούμενο διάστημα δουλεύαμε για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων και πιστεύουμε ότι η αρχή με τα συνεχόμενα ματς δε θα μας επηρεάσει».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.