Θ. Τζήμας: «Διαβεβαιώνω ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα»

Τη διαβεβαίωση ότι θα η Νίκη θα πάρει το πρωτάθλημα έδωσε στους φιλάθλους της ο πρόεδρος Θανάσης Τζήμας, τα λόγια του οποίου ήταν τα εξής:

«Καταφέραμε όχι να είμαστε εδώ, αλλά να είμαστε εδώ ΜΑΖΙ, για να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα. Και σας διαβεβαιώνω ότι θα το πάρουμε. Θα πω δύο λόγια, στρεφόμενος στους ποδοσφαιριστές. Πρέπει αν αναλογιστούν τι φανέλα φοράνε και πρέπει να μας φέρουν το πρωτάθλημα και όλοι μαζί θα το πανηγυρίσουμε σ’ αυτό εδώ το γήπεδο. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου και κάθε Κυριακή να είμαστε εδώ, για να πανηγυρίζουμε μόνο νίκες».

Έπειτα μιλώντας προς τους δημοσιογράφους δεσμεύτηκε για μία μεγάλη μεταγραφική έκπληξη:

«Είναι ένα δυνατό νέο ξεκίνημα. Ο κόσμος ήταν δίπλα μας, μολονότι πολλοί είναι σε άδειες, ενώ και οι αρχές έστειλαν τους εκπροσώπους τους και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Δεν περιμέναμε τόσο πολύ κόσμο, βλέπετε ότι είναι πάνω από 1200 άτομα, παρά τη ζέστη που έπαιξε τον ρόλο της. Νομίζω ότι καταφέραμε να μονοιάσουμε για ακόμη φορά τη Νίκη. Ξεκινάμε με ένα δυνατό σχήμα, ενώ αναμένονται δύο εκπλήξεις. Είχαμε πει ότι θα ανακοινώσουμε σήμερα δύο ποδοσφαιριστές, αλλά οι δύο ήδη έχουν ανακοινωθεί, γιατί υπήρχε η σιγουριά της μεταγραφής. Ήδη έχει δρομολογηθεί μία μεταγραφή, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να πάρουμε το δελτίο σήμερα, αλλά θα το πάρουμε την Τετάρτη το πρωί. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή. Στην παρουσίαση της φανέλας θα κάνουμε τη μεγάλη υπέρβαση, για να ενισχύσουμε την ομάδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας, θέλω τη βοήθειά μας κι αυτήν την προσπάθεια να την ενισχύσουμε, εσείς με τον τρόπο τον δικό σας κι εμείς με το να φέρουμε κάποιους ποδοσφαιριστές, για να πάρουμε τον τίτλο, και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στο τέλος την άνοδο στην επόμενη κατηγορία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.