Θ. Τζήμας: Η σφραγίδα μπήκε τη Δευτέρα από τον κόσμο

Στον ραδιοσταθμό Βόλος 9.86 και στον Σάκη Νταφέκα μίλησε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής Νίκης Θ. Τζήμας, ο οποίος φυσικά αναφέρθηκε στη χθεσινή πρώτη συγκέντρωση κι όχι μόνο.

Αναλυτικά ο κ. Τζήμας ερωτήθηκε:

Για τις εντυπώσεις του από τη δευτεριάτικη πρώτη:

«Συνεκτιμώντας από την εμπειρία και τη δουλειά μου τέτοιου είδους συγκεντρώσεις και με τη ζέστη στο αποκορύφωμα, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Είδα οικογένειες, είδα νέα παιδιά, γυναίκες, ηλικιωμένους που πάλεψαν γι’ αυτήν την ομάδα και χρόνια ολόκληρα δίνουν τον οβολό τους. Νομίζω ότι θα ζήσουμε καθαρές στιγμές και καλές στιγμές πλέον, αυτές που αρμόζουν στη Νίκη Βόλου».

Για τις μεταγραφές:

«Οι μεταγραφές δεν ολοκληρώθηκαν. Θα μπορούσαμε να καθίσουμε στο γήπεδο τρεις ώρες και να κάνουμε μία ανοιχτή συζήτηση, για να καταλάβει ο κόσμος ότι αυτός ο πρόεδρος δεν είναι τυχαίος, αλλά έχει μελετημένα τα πάντα γύρω από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, όλα θα μπαίνουν στη σειρά και μετά τις 15 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει ο κόσμος να καταλαβαίνει τα αγωνιστικά θέματα. Όχι μόνο δεν τελείωσε ο σχεδιασμός, αλλά θα δείτε πολλά απρόβλεπτα πράγματα.

Είμαστε αποφασισμένοι, γιατί η επιβεβαίωση και η σφραγίδα μπήκε χθες από τον κόσμο, που αγαπάει την ομάδα και θέλει να τη δει σε πιο μεγάλη κατηγορία. Είδα χθες την αντιμετώπιση αυτή και πλέον είναι δικό μου θέμα, της Διοικούσας Επιτροπής και του προπονητή με γνώμονα ό,τι το καλύτερο.

Ελευθερώσαμε σήμερα το πρωί τον Κυπτίου, που αγωνίζεται σε μία γραμμή που η ομάδα δεν πονάει τόσο, γιατί έχουμε παίκτες εκεί και ενόψει των μεγάλων μεταγραφών, μία εκ των οποίων θα κάνουμε ίσως σήμερα και την άλλη στην παρουσίαση της φανέλας. Η μία θα είναι μεταγραφή αμυντικού να μην περνάει τίποτα και η άλλη, για να βάζουμε εύκολα το γκολ.

Εγώ βλέπω σφαιρικά την ομάδα από θέμα επιβίωσης, να μη λείπει τίποτα, να είναι τα πάντα πληρωμένα και δύσκολα μια διοίκηση άλλη θα μπορούσε να το κάνει αυτό. Οι ανακατατάξεις που γίνονται στο δικό μας όμιλο, με παραιτήσεις προπονητών για παράδειγμα, μας δικαιώνουν και μας κάνουν να ζεσταινόμαστε πιο πολύ και μετά φυσικά από τη χθεσινή φανταστική παρουσία του κόσμου, πιστεύοντας ότι μπορεί να είμαστε πρωταθλητές. Όσο περνά ο καιρός, θα δυσκολεύουν τα πράγματα, όμως για μας που είμαστε νοικοκύρηδες, τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα.

Θα πάμε σε ρόστερ εκπλήξεων, να το ξέρετε αυτό. Οργανώσαμε πράγματα που δε θα μας στερήσουν ώρες λειτουργίας. Είμαστε πολύ οργανωμένοι και από σήμερα η μόνη μας σκέψη είναι να βελτιώσουμε το ρόστερ. Να μη φανεί καθόλου παράξενο, αν κάνουμε δύο και τρεις προσθήκες ακόμη μέχρι τα τέλη Αυγούστου».

Για την κίνησή του με τους παίκτες των Νέων Αθλητών:

«Ήταν μία δύσκολη απόφαση, γιατί υπήρχαν κι άλλοι 17 ποδοσφαιριστές. Όμως είχα ενημερώσει τους υπόλοιπους ότι εσείς είστε περαστικοί από δω και θέλετε να πάτε πιο ψηλά φορώντας τώρα τη βαριά φανέλα της Νίκης. Όμως έχω μεγάλη αδυναμία στα νέα παιδιά κι όσα παιδιά τα πίστεψα αυτή τη στιγμή διαπρέπουν στην Α’ Εθνική.

Παλιά οι παίκτες έπαιζαν στο Π. Μαγουλάς σε χαλίκι και μάτωναν και γι’ αυτό το είπα. Με λύπησε όμως πως όταν αναγγείλαμε τους παίκτες, μερικοί κακοπροαίρετοι έτρεξαν να μπουν διάφορα πράγματα. Έπρεπε να αποκαταστήσω όλο αυτό το πράγμα. Τα παιδιά αυτά είχαν όνειρο να φορέσουν αυτή τη φανέλα και πρέπει να φανούν αντάξιοι και να αποδείξουν στον κόσμο ότι τα σχόλια αυτά κακώς έχουν γίνει. Γι’ αυτό έκανα αυτήν την κίνηση μέσα από τα βάθη της ψυχής μου και τα παιδιά αυτά θα βάλουν το δικό τους λιθαράκι, για να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Για την αποδέσμευση Κυπτίου:

«Σέβομαι τον ποδοσφαιριστή Κυπτίου και στην ανακοίνωση επικεντρώνομαι μόνο σε ευχαριστίες και περνάω μηνύματα, τα οποία δεν είναι προσωπικά για τον Κυπτίου, αλλά και για τους υπόλοιπους που είναι στην ομάδα. Όταν λέμε αλλάξαμε σελίδα και εφιστούμε την προσοχή στους ποδοσφαιριστές, ο κόσμος καταλαβαίνει τι θέλουμε να πούμε. Στο ποδόσφαιρο γίνονται πολλά και θέλουμε ποδοσφαιριστές που αγαπάνε την ομάδα και θα μπαίνουν στο γήπεδο μόνο για τη νίκη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.