Θ. Τζήμας: Να ξεκινήσει η Νίκη από τη Β’ Εθνική!

Μιλώντας στην τηλεόραση του Astra ο Θανάσης Τζήμας αποκάλυψε ότι θα καταθέσει πρόταση 40 σελίδων στη Γ.Σ., σύμφωνα με την οποία θα ζητήσει να παίξει η Νίκη απευθείας στη Football League, χωρίς πάντως να διευκρινίσει τον τρόπο κι αν αυτό θα γίνει με ΑΦΜ άλλης ομάδας, ενώ γενικότερα μίλησε με ασάφειες και αοριστίες για μία ακόμη φορά, χωρίς να γίνει κατανοητός.
Συγκεκριμένα ο κ. Τζήμας τόνισε: «Η δική μου πρόταση θα είναι γραπτή, 40 σελίδων. Το ένα σκέλος είναι με τους ανθρώπους που πορεύτηκα και με εμπιστεύτηκαν μέχρι ένα διάστημα, ήταν κοντά μου, είναι κοντά μου και κατανόησαν πως έκανα μία μεγάλη προσπάθεια και αγαπώ αυτή την ομάδα. Όμως έτσι, δε θα μπορέσουμε να πάμε την ομάδα σε άλλη κατηγορία.
Έχω όμως μία πρόταση και σήμερα θα την πω για πρώτη φορά, αν δε μας προλάβει άλλος, η ομάδα να ξεκινήσει από τη Β’ Εθνική. Αυτό θα πω στη Γ.Σ. Ο νόμος έχει αλλάξει (σ.σ. το ανέφερε, όταν του επισημάνθηκε αν αυτό θα γίνει με αγορά ΑΦΜ). Υπάρχουν τα χρήματα από ανθρώπους, με τους οποίους και σήμερα συνομιλώ. Εγώ είπα ότι θα το προτείνω. Δε θα το κάνουμε εμείς, θα το κάνει κάποιος άλλος. Δεν έχει μέλλον το ποδόσφαιρο στην πόλη».
Για το αν είναι υπέρ της συνένωσης Ολυμπιακού και Νίκης απάντησε: «Είμαι υπέρ της συνένωσης των ομάδων στην πόλη, γιατί είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά δεν μπορείς να δεσμεύσεις κανέναν. Εγώ δεν ψάχνω τίποτα (σ.σ. ρωτήθηκε αν ψάχνει ΑΦΜ). Αυτοί οι άνθρωποι που υπάρχουν στη Νίκη Βόλου νομίζω ότι μπορούν να το καταφέρουν αυτό το πράγμα.
Η δική μου πρόταση είναι η συνένωση όλων με οποιονδήποτε πρόεδρο κοινής αποδοχής. Η Νίκη Βόλου πρέπει πάση θυσία ν’ αλλάξει κατηγορία. Είναι ορατό για τη νέα σεζόν ότι για πρώτη φορά θα υπάρχουν χρήματα περισσότερα από κάθε άλλη χρονιά. Ήδη υπάρχουν άνθρωποι που έχουν στο μυαλό να προτείνουν κάτι. Θα ήθελα για πρώτη φορά στη Νίκη Βόλου να πάνε όλοι μαζί, και ο κ. Βούλγαρης και ο κ. Ξάνθης. Με την εμπλοκή σ’ έναν τέτοιον τεράστιο σύλλογο, δεν μπορείς να βγεις χαμένος. Στη Γ.Σ. θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.