Θ. Τζήμας: «Τα φρου φρου κι αρώματα τα έφεραν άλλοι»

Στο Blue Star φιλοξενήθηκε ο κ. Θανάσης Τζήμας, δίνοντας διευκρινίσεις για τα εισιτήρια διαρκείας και προτρέποντας τον κόσμο να προβεί στην αγορά τους, καθώς, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «όταν αγαπάς, πρέπει να βοηθάς».

«Η προεδρία η δικιά μου είναι τεχνοκρατική. Μέχρι στιγμής δεν έχω ζητήσει από κανέναν χρήματα και πληρώνω εγώ με διαφάνεια. Στόχος μου είναι να μη βάλουμε σε περιπέτειες την ομάδα», συμπλήρωσε ο κ. Τζήμας, που σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές έδωσε με γλαφυρότητα το στίγμα και τη φιλοσοφία του: «Η Νίκη δεν μπορεί να έχει έναν παίκτη, που θα παίξει πέντε παιχνίδια και μετά να μην παίξει. Τα φρου φρου και τα αρώματα τα έφεραν άλλοι και με άλλους στόχους. Να αλλάξουμε αυτόν τον κόσμο που περίμενε το μπλουζάκι το Yves Saint Laurent και το adidas το μπλουζάκι και δεν ήξερε ότι μπορεί να είναι από το πανέρι. Θα πάμε σε γήπεδα που πέφτουν κορμιά και δε μετράει αν είσαι φίρμα. Να έχουμε υπομονή».

Επίσης, ο κ. Τζήμας πληροφόρησε ότι σύντομα θα ανακοινωθεί και συνεργασία με ομάδα Α’ Εθνικής, βάσει της οποίας θα γίνεται ανταλλαγή παικτών και στη Νίκη θα δίνονται ταλέντα για προώθηση, ενώ τέλος ανέφερε ότι από την επόμενη Δευτέρα θα γίνει η σύνδεση του γηπέδου Π. Μαγουλάς με το δίκτυο ύδρευσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.