Θα ανακοινωθεί ο Ζιώγας, δύσκολα για το δελτίο του Σούσκιν

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που είναι σχεδόν από την αρχή της προετοιμασίας στη Νίκη και δεν έχει ανακοινωθεί είναι ο Κώστας Ζιώγας, που «συστήθηκε» στο κοινό της ομάδας στο πρώτο φιλικό στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού με τον Σαρακηνό, που είχε λήξει με 6-2, αγωνιζόμενος στο δεύτερο μέρος. Έκτοτε, ο 19χρονος υψηλόσωμος αριστερός μπακ και στόπερ, που πέρσι είχε 10 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική με τον Μακεδονικό Φούφα, έχει παίξει σε 9 από τα 11 φιλικά, ενώ δεν έπαιξε μόνο κόντρα στον Ολυμπιακό Β., στον Γ.Σ. Αλμυρού και στο ματς Κυπέλλου με τον Πρωτεσίλαο, που έτσι κι αλλιώς δε θα μπορούσε, αφού δεν αποτελεί επίσημα παίκτη της Νίκης, κάτι που θα γίνει τις επόμενες μέρες, αφού θα ανακοινωθεί.

Εν τω μεταξύ όλα δείχνουν ότι το δελτίο του Σούσκιν είναι πολύ πιθανόν να μην έρθει μέχρι το ματς της πρεμιέρας και η Νίκη να στερηθεί τον Ρώσο ποδοσφαιριστή με τον Ρήγα Φεραίο, ενώ, ως γνωστόν, κανονικά δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι Ουκρανοί Ντόλγκι και Γιάκοβλεφ.

Επίσης, να σημειώσουμε ότι τον δικό της χώρο για την εστίαση των παικτών της έχει αποκτήσει η Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό κοντά στην αίθουσα Crossfit κι έτσι έγινε πράξη αυτό που ήθελε και είχε αναγγείλει πολύ νωρίς ο Φάντζιο Μπούις, ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα περνούν πολλές ώρες μαζί και θα υπάρχει πλήρης επαγγελματική λειτουργία σε μία μόνο τύποις ερασιτεχνική ομάδα στα πρότυπα και των συλλόγων του εξωτερικού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.