Θα διεκδικήσει με όλα τα νόμιμα μέσα να μην παίξει μπαράζ η Νίκη

Οι τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου με την ψήφιση της αναδιάρθρωσης και με την προοπτική να γίνει αύξηση κατά δύο των ομάδων της νέας Super League 2, κάτι που συνεπάγεται και το άδειασμα δύο θέσεων από την καινούρια Football League, σίγουρα ήταν ευχάριστα νέα για τους ανθρώπους της Νίκης Βόλου και φέρνουν μία νότα αισιοδοξίας μετά τη μεγάλη απογοήτευση με τη δεύτερη ήττα από τον Θεσπρωτό.

Αρχικά, όλοι αναμένουν οι αποφάσεις που έχει διαρρεύσει ότι ελήφθησαν, να πάρουν επίσημη μορφή. Από κει και πέρα, αν ανακοινωθεί ότι θα γίνουν νέα μπαράζ ανάμεσα στις χαμένες των πρώτων αγώνων, μεταξύ των οποίων είναι και η Νίκη, τότε η διοίκηση των κυανόλευκων φέρεται διατεθειμένη να αντιδράσει με όλα τα νόμιμα μέσα. Κι αυτό γιατί ορίζεται από την προκήρυξη ότι, για να καλυφθεί το οποιοδήποτε κενό στην παραπάνω κατηγορία, τότε ισχύουν βαθμολογικά κριτήρια και η Νίκη είναι η καλύτερη δεύτερη.

Από κει και πέρα και αρκετοί παίκτες, αλλά και ο Ράτκο Ντόστανιτς, που πήγε στη Σερβία, έφυγαν από τον Βόλο και όλοι βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.