Θα ενισχύσει και στη Γ’ Εθνική τον Γ.Σ. Αλμυρού ο Παναγιώτης Παπούλιας

Ο Παναγιώτης Παπούλιας

Ο Παναγιώτης Παπούλιας θα επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες, αφού συμφώνησε να μείνει στον Γ.Σ. Αλμυρού, με τον οποίον κέρδισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Η ανακοίνωση:

«Η Δ.Ε του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ και για την αγωνιστική χρονιά 2020 – 2021.

Έχοντας εμπειρία από Εθνικές Κατηγορίες, στις οποίες έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν, ο Βολιώτης γκαρντ θα αποτελέσει ένα από βασικά γρανάζια της ομάδας στο μεγάλο ταξίδι της Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ.

Ο Παναγιώτης, εκτός από την μπασκετική του αξία, η οποία έχει αποτυπωθεί μέσα στο παρκέ, έχει κερδίσει και μια ξεχωριστή θέση στον φίλαθλο κόσμο της περιοχής του Αλμυρού και για το λόγο αυτό η Δ.Ε. του τμήματος θεώρησε απαραίτητη την ανανέωση της συνεργασίας για 3η συνεχόμενη αγωνιστική χρονιά.

Ευχόμαστε στον Παναγιώτη Υγεία, Δύναμη και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ στο μεγάλο ταξίδι που ξεκινάει στη Γ’ ΕΘΝΙΚΗ».

Παπούλιας: «Διαφορετική για μένα αυτή η άνοδος»

Από τη μεριά του ο Παναγιώτης Παπούλιας σημείωσε στην προσωπική του σελίδα στο facebook μετά τη συμφωνία για παραμονή του στην ομάδα: «Με την ανανέωση της συνεργασίας μου με τη διοίκηση του Γ.Σ.Α. θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που πίστεψαν σε εμένα όλα αυτά τα χρόνια αλλά και για την αλληλοεκτίμηση που υπάρχει. Η τρίτη άνοδος τα τελευταία 4 χρόνια σε εθνική κατηγορία αποκτά διαφορετική σημασία για εμένα, καθώς γίνεται για πρώτη φορά για την ομάδα του Γ.Σ.Α., στιγμή που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην ιστορία του συλλόγου και όλων των συντελεστών. Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία χωρίς τραυματισμούς και με πολλή δουλειά».