Θα “παλέψει” για την ελπίδα του

Ο Ολυμπιακός Βόλου σήμερα στην Ελασσόνα

Στην Ελασσόνα με τον ΠΟΕ αγωνίζεται σήμερα (15:00) ο Ολυμπιακός Βόλου στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής ελπίζοντας ότι μπορεί να επιστρέψει στις νίκες μετά από πολύ καιρό, που χάθηκε χρόνος και η ομάδα είναι καθηλωμένη στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τις πιθανότητες για την παραμονή της να έχουν μειωθεί δραματικά.

Την τελευταία φορά που κέρδισε ο Ολυμπιακός ήταν στις 4 Φεβρουαρίου στη νίκη με 1-0 επί του Μακεδονικού Φούφα και μάλιστα από τότε έχει να ξανασκοράρει έχοντας 7 ματς χωρίς νίκη και οι «ερυθρόλευκοι» σε 12 συνολικά παιχνίδια δεν έχει πετύχει γκολ!

Με το ενδεχόμενο του υποβιβασμού να είναι ορατό όσο ποτέ, οι «ερυθρόλευκοι» θα παλέψουν τα 7 ματς που απομένουν και να διεκδικήσουν την ελπίδα για ένα θαύμα παραμονής.

Για το σημερινό ματς μόνος αμφίβολος είναι ο Αναστασίου και στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας  (Πετσιμέρης-Φούτρης) θα είναι οι: Καβουσάκης, Κωνσταντίνου, Μαργαρίτης, Παπαδήμος, Διαμαντόπουλος, Σκύφτας, Παπαϊωάννου, Σιουμουρέκης, Ακριβόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Κόλα, Καμπέρης, Γιαρλελής, Καρβούνης, Καρατσόλης, Σκοπελίτης, Σταμπουλής, Ντινόπουλος, Κατσαγεωργίου και Μυλωνάς.

Την αναμέτρηση ΠΟ Ελασσόνας – Ολυμπιακός Βόλου στις 3 μ.μ. θα διευθύνει ο Στέργιος Γκουντέλας από την ΕΠΣ Καρδίτσας. Βοηθοί του θα είναι οι Θανάσης Δόδογλου (Φθιώτιδας) και Θεόδωρος Κατσαρός (Ευρυτανίας).

Το πρόγραμμα 20ης αγωνιστικής (15:00) είναι:

Δωτιέας Αγιάς – Καστοριά

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου – Μακεδονικός Φούφα

Σβορώνος – Κοζάνη

Εδεσσαϊκός – ΑΟ Χανιώτης

ΑΕ Ποντίων Κοζάνης – Πιερικός

Ελασσόνα – Ολυμπιακός Βόλου

ΠΑΟΚ Κρηστώνης – Kεραυνός Αγγελοχωρίου

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Κοζάνη  45

Πιερικός 33

ΑΟ Χανιώτης 31

Κεραυνός Αγγελοχωρίου 30

ΓΑΣ Σβορώνος 28

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 27

ΠΟ Ελασσόνας 25

Καστοριά 25

Εδεσσαϊκός 23

ΑΕΠ Κοζάνης 21

Μακεδονικός Φούφα 20

ΠΑΟΚ Κρηστώνης 20

Δωτιέας Αγιάς 17

Ολυμπιακός Βόλου 15

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.