Θα ξανάχουμε … “Βόρειο” Βόλο και “Νότιο” Βόλο στη Football League;

Ως ένα υπαρκτό σενάριο παρουσιάζεται από πολλά Μ.Μ.Ε. σε όλη την Ελλάδα να παίξουν Νίκη και Ολυμπιακός Βόλου σε διαφορετικό όμιλο στη Football League, ως μία επανάληψη όσων είχαν γίνει στην ίδια κατηγορία τη σεζόν 2013-14, που τότε όμως ήταν η δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Αυτή τη στιγμή με την άνοδο και του Α.Σ. Σαντορίνης, υπάρχουν 20 ομάδες, που θα χωριστούν σε δύο ομίλους των δέκα. Για τον νότιο όμιλο σίγουροι θεωρούνται οι Ιάλυσος, Α.Σ. Ρόδος, Αιγάλεω, Ένωση Ασπροπύργου, Αστέρας Βλαχιώτη, Α.Ο. Επισκοπής, Καλλιθέα, Καλαμάτα, Α.Σ. Σαντορίνης, και μία εκ των Νίκης Βόλου, Ολυμπιακού Βόλου και Θεσπρωτού.

Στον βόρειο όμιλο θα αγωνιστούν οι Α.Ο. Καβάλας, Π.Ο. Τριγλίας, ΝΠΣ Βέροια, Α.Ε.Π. Κοζάνης, Πανσερραϊκός, Αλμωπός Αριδαίας, Πιερικός, Απόλλωνας Πόντου και δύο εκ των Ολυμπιακού Βόλου, Νίκης Βόλου και Θεσπρωτού. Βέβαια, η συμμετοχή του Απόλλωνα Πόντου να σημειώσουμε ότι μόνο σίγουρη δεν είναι κι αν τελικά οι “Πόντιοι” παίξουν στη Γ’ Εθνική, τότε ίσως μειώσει σημαντικά τις πιθανότητες οι δύο ιστορικές ομάδες του Βόλου να είναι σε διαφορετικό όμιλο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.