Θα ξεκαθαρίσει το τοπίο μετά το Ολυμπιακός Βόλου-Αγία Άννα;

Σήμερα στο ΕΑΚ (15:30) το ντέρμπι της χρονιάς για την Α' ΕΠΣΘ

Ολυμπιακός Βόλου και Αγία Άννα συναντιούνται σήμερα Σάββατο 16/03 στο ΕΑΚ Βόλου, για την 23η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ, και με τη βαθμολογική διαφορά να είναι οριακή (61 για τον Ολυμπιακό Βόλου έναντι 59 για την Αγία Άννα) το ερώτημα που προκύπτει είναι αν θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει αυτήν τη στιγμή το προβάδισμα, και με τέσσερις αγωνιστικές ν’ απομένουν, η Αγία Άννα θέλει να κάνει τη ζημιά στους «ερυθρόλευκους» και να διεκδικήσει τη νίκη που μπορεί ν’ ανατρέψει την τωρινή εικόνα. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός Βόλου με νίκη θα κάνει ένα καθοριστικό βήμα για το πλασάρισμά του στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική. Σε περίπτωση ισοπαλίας πάλι τα δεδομένα δεν αλλάζουν, αλλά η Αγία Άννα θα περιμένει στραβοπάτημα του Ολυμπιακού Βόλου σε άλλο παιχνίδι για να αλλάξουν τα δεδομένα.

Η παρουσία του κόσμου αναμένεται να είναι αρκετά έντονη σήμερα στις κερκίδες του ΕΑΚ, ενώ αναμένεται ένα δυνατό παιχνίδι. Οι δύο ομάδες δεν αναφέρουν αυτήν τη στιγμή κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, οπότε αναμένεται να παραταχθούν πλήρεις, με τις καλύτερες δυνατές ενδεκάδες στον αγωνιστικό χώρο.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.