Θέλει δύο νίκες στην επόμενη τριάδα αγώνων ο Ολυμπιακός Βόλου

Τον στόχο των δύο νικών στην επόμενη τριάδα αγώνων με ΑΓΣΙ και Αριστοτέλη Φλώρινας εκτός έδρας και Νίκη Βόλου ενδιάμεσα εντός έδρας στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής μπάσκετ ανδρών θέτει ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Βλιώρας. Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ αναφέρεται:

«Με εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του ΑΓΣ Ιωαννίνων (Κυριακή 8/3, 2μ.μ.), συνεχίζεται η αγωνιστική δραστηριότητα στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής, για την ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού Βόλου. Οι ερυθρόλευκοι του Γιώργου Βλιώρα θέλουν μια καλή εμφάνιση απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο, με τις δύο ομάδες να έχουν πάντως τους ίδιους στόχους, όντας και πολύ κοντά στην κατάταξη.

Ο τεχνικός της ομάδας μας, πέραν της δεδομένης απουσίας του Δημήτρη Καραμήτσου δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς άπαντες είναι ετοιμοπόλεμοι. Μιλώντας για το παιχνίδι της Κυριακής, ο κ. Βλιώρας επεσήμανε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Υπάρχει μια σειρά κρίσιμων παιχνιδιών για εμάς στη συνέχεια, καθώς ακολουθούν οι αναμετρήσεις με Νίκη Βόλου και Αριστοτέλη Φλώρινας. Αν πετύχουμε στα προσεχή τρία παιχνίδια δύο νίκες, θα διασφαλίσουμε ακόμα περισσότερο τη θέση μας. Συνεχίζουμε την πορεία μας, με σταθερά βήματα. Φυσικά, κοιτάμε και τις εξελίξεις με τον κορονοϊό, όπου αναβάλλονται παιχνίδια και θα εναρμονιστούμε πλήρως, ως ομάδα, με οποιαδήποτε απόφαση, τις επόμενες ημέρες».