Θέλει μόνο νίκη απέναντι στον ΝΟ Χίου ο ΟΥΚ Βόλου

Πλήρης δράση με την 6η αγωνιστική στην Α1 Ανδρών

Με την 6η αγωνιστική συνεχίζεται το 36ο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, με τον ΟΥΚ Βόλου ν’ αναζητά το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα, καθώς μεθαύριο Σάββατο στις 14:00 υποδέχεται τον ΝΟ Χίου στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ Βόλου, με το θετικό αποτέλεσμα να είναι το μοναδικό στα πλάνα του τεχνικού επιτελείου και των παικτών.

Από τη στιγμή που και οι δύο ομάδες έχουν μείνει έως τώρα χωρίς βαθμό, όποια πάρει το θετικό αποτέλεσμα και τους ανάλογους βαθμούς θα αποκτήσει ένα πλεονέκτημα ψυχολογίας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, που έχει πολύ δρόμο ακόμα, σε τέτοιο βαθμό που με θετικά αποτελέσματα κάθε ομάδα μπορεί να φτάσει αρκετά ψηλά στη βαθμολογία. Αρκεί να έρθει η πρώτη νίκη, η οποία σίγουρα θα βελτιώσει την ψυχολογία των Βολιωτών ενόψει της μακράς συνέχειας στο πρωτάθλημα.

Όσον αφορά το μεθαυριανό παιχνίδι, ο ΟΥΚ Βόλου θα παραταχθεί πλήρης, μιας και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή τους, Νίκου Βενετόπουλου. Αγωνιστικά, σίγουρα οι άνθρωποι του βολιώτικου συλλόγου έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την παρουσία του Αμερικανού Λουίς Αράγια, που έχει φτάσει ήδη τα 14 τέρματα, ενώ περιμένουν πολλά περισσότερα από τον Αυστραλό Χάλλαμ, που καλείται να συμβάλλει κι αυτός με κάθε τρόπο για την επίτευξη της παραμονής.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στον Β’ Όμιλο έχει ως εξής:

ΟΥΚ Βόλου-ΝΟ Χίου

ΝΟ Χανίων-ΓΣ Περιστερίου

Παναθηναϊκός-Βουλιαγμένη

Υδραϊκός-Πανιώνιος

Στη βαθμολογία η Βουλιαγμένη προηγείται με 15 βαθμούς, ακολουθούν Υδραϊκός και Πανιώνιος με 12,  ο ΓΣ Περιστερίου με 9, Παναθηναϊκός και ΝΟ Χανίων με 6, ενώ ΝΟ Χίου και ΟΥΚ Βόλου δεν έχουν πάρει ακόμη κάποιον βαθμό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.