Θέλει να δεσμεύσει μεταγραφικούς στόχους με προσύμφωνο η Νίκη

Ο Ρήγας Στύλλας, που θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής στη Νίκη Βόλου, υπό την προϋπόθεση φυσικά η ενδιαφερόμενη διοικητική ομάδα με επικεφαλής τον Αλέξη Παπακωνσταντίνου να πάρει αυτή τα ηνία της ομάδας, θα επιδιώξει να έχει ραντεβού με τους περισσότερους μεταγραφικούς στόχους, προκειμένου να συζητήσουν πιο ουσιαστικά τη μετακίνησή τους στον Βόλο, για λογαριασμό της Νίκης.

Στο πλαίσιο των συζητήσεων αυτών, δεν αποκλείεται ορισμένοι ποδοσφαιριστές να υπογράψουν κάποια προσύμφωνα, τα οποία θα τους δεσμεύουν για τις επόμενες 10-15 μέρες, όταν και η υπόθεση “κατηγορία” θα έχει ξεκαθαρίσει για τους κυανόλευκους. Παράλληλα, σχετικά με το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας, η πλευρά Παπακωνσταντίνου έχει κατασταλάξει πως θα πραγματοποιηθεί στο Πήλιο. Ο κ. Στύλλας εξετάζει τα προπονητικά κέντρα σε Χάνια και Πορταριά, πληροφορείται κι ενημερώνεται για τις προσφορές των ξενοδοχείων και την κατάσταση των γηπεδικών εγκαταστάσεων και οι ακριβείς συνθήκες της προετοιμασίας θα οριστικοποιηθούν τις επόμενες μέρες.

Αν όλα πάνε βάσει του χρονοδιαγράμματος του πρότζεκτ, η ομάδα θα είναι στο βουνό λίγο μετά τις 18-20 Αυγούστου, για 7-10 μέρες. Φυσικά, να σημειωθεί πως όλες οι ενέργειες του κ. Στύλλα γίνονται με τη συγκατάθεση του Ισαάκ Χοβέ, με τον οποίον βρίσκονται σε καθημερινή επικοινωνία κι ο Ισπανός είναι με τα… εισιτήρια στο χέρι για Ελλάδα και Βόλο, όταν όλα πάρουν το δρόμο τους, όσον αφορά την αλλαγή διοικητικής σελίδας της Νίκης Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.