Θέλει να δώσει απαντήσεις στη Βέροια η Νίκη Βόλου

Ενώ περιμένει τους Μιράντα και Σιαφά από την Αφρική

Αυτή τη φορά η Νίκη Βόλου δεν θέλει να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη, ούτε να ψάχνει να βρει το δίκιο της μέσα σε δικαστικές αίθουσες, οπότε βασικός στόχος είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών στην έδρα της Βέροιας.

Ήταν το δεύτερο παιχνίδι της φετινής σεζόν, όταν στις 11 Σεπτεμβρίου η Νίκη Βόλου είχε υποδεχθεί τη Βέροια στο Πανθεσσαλικό και βρέθηκε πίσω στο σκορ με το τέρμα του Μπουόλι, για να ισοφαρίσει ο Χοσέτε Μιράντα, με το 1-1 ωστόσο να στερεί δύο βαθμούς από τους «κυανόλευκους». Η συμμετοχή του Μπουόλι ωστόσο ήταν αμφισβητούμενη, αφού ο παίκτης δεν είχε ενεργή άδεια παραμονής στην Ελλάδα, με τη Νίκη ν’ αναζητεί τη δικαίωση.

Ωστόσο αυτή η δικαίωση δεν ήρθε ποτέ, καθώς ούτε το μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League 2, ούτε το αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ έκριναν παράνομη τη συμμετοχή του Μπουόλι στο παιχνίδι. Βέβαια, η Βέροια στα επόμενα παιχνίδια κράτησε τον παίκτη στον πάγκο…

Έτσι, η Νίκη Βόλου καλείται να απαντήσει στο γήπεδο και μάλιστα εκτός έδρας. Οι τρεις βαθμοί είναι ο στόχος των «κυανόλευκων» του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, για να διατηρηθούν κοντά στη δεύτερη θέση, ή ακόμη και να μειώσουν τη διαφορά τόσο από τη δεύτερη, ακόμη και από την πρώτη.

Το αρνητικό για τη Νίκη πάντως είναι ότι οριακά προλαβαίνουν το παιχνίδι (αν το προλάβουν και αν είναι σε θέση ν’ αγωνιστούν) οι Χοσέτε Μιράντα και Όσκαρ Σιαφά. Οι δύο παίκτες της Νίκης Βόλου είναι στην αποστολή της Εθνικής Ισημερινής Γουινέας για τα παιχνίδια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής με αντίπαλο τη Μποτσουάνα. Άμεσα αναμένεται η επιστροφή τους στην Ελλάδα, αλλά είναι άγνωστο αν θα μπορέσουν τελικά ν’ αγωνιστούν απέναντι στη Βέροια.

Η Ισημερινή Γουινέα πάντως αγωνίστηκε  το τελευταίο το απόγευμα της Τρίτης (επικράτησε 3-2 εκτός έδρας η Ισημερινή Γουινέα), στο οποίο πήρε χρόνο συμμετοχής ο Όσκαρ Σιαφά ως αλλαγή, ενώ ο Μιράντα αγωνίστηκε ως βασικός. Ο Μιράντα είχε αγωνιστεί ως βασικός και στο πρώτο παιχνίδι (η ομάδα του είχε επικρατήσει 2-0), ενώ και στα δύο έγινε αλλαγή.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.