Θέλει να έχει συνέχεια ο ΝΠΣ Βόλος

Για το πρώτο του εντός έδρας επίσημο παιχνίδι προετοιμάζεται ο ΝΠΣ Βόλος υπό τις οδηγίες του Άνχελ Λόπεθ, με τους παίκτες της ομάδας να επιδιώκουν την Κυριακή το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Άρη, στη 2η αγωνιστική της Super League.

Oι βάσεις για τον ΝΠΣ Βόλος μπήκαν εξάλλου στο παιχνίδι της πρεμιέρας απέναντι στον Ατρόμητο, με τους παίκτες του Άνχελ Λόπεθ να παίρνουν το τρίποντο χάρη στο υπέρ τους 0-2. Ωστόσο παρά τη νίκη έδειξαν να έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης, ειδικά στην επίθεση, και αυτές τις βελτιώσεις θέλει να δει απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ο Ισπανός τεχνικός.

Όσον αφορά τους παίκτες, ο Σωτήρης Νίνης δείχνει να έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ωστόσο δεν δείχνει να είναι 100% έτοιμος για να αγωνιστεί και δεν αποκλείεται στην καλύτερη των περιπτώσεων να είναι απλά στον πάγκο για τον αγώνα με τον Άρη. Από την άλλη ο Τσοκάνης είναι έτοιμος και εξαρτάται από τον προπονητή του ΝΠΣ Βόλος  αν θα τον χρησιμοποιήσει.

Με Ματέο Γκαρσία ο Άρης

Σχετικά με τον αντίπαλο, ο Άρης ενισχύεται περαιτέρω, αφού η διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης σε συμφωνία με τον Ερυθρό Αστέρα για τον Ματέο Γκαρσία με τον Αργεντινό να επιστρέφει στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Το ποσό το οποίο συμφώνησαν οι δύο ομάδες είναι 1,3 εκατ. ευρώ, ενώ θα υπάρχει και 30% ποσοστό μεταπώλησης σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, με τον παίκτη να έχει συμφωνήσει και να υπογράφει πιθανότατα συμβόλαιο συνεργασίας τεσσάρων ετών. Πλέον Άρης και Ερυθρός Αστέρας βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων  για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.  Το αν θα προλάβει για να συμπεριληφθεί στην αποστολή αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός της επόμενης ημέρας.

Ανακοίνωσε Τσαούση η Σπάρτακ Τρνάβα

Κάτοικος Σλοβακίας και επίσημα έγινε ο Μάριος Τσαούσης, καθώς η Σπάρτακ Τρνάβα ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου αριστερού μπακ,  οποίος μετακινήθηκε εκεί για μία σεζόν ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, όπως έγινε και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο με τον ΝΠΣ Βόλος.

«Η Σπάρτακ είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Σλοβακίας και είμαι έτοιμος να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Αγωνίζομαι ως αριστερός μπακ, αλλά μπορώ να παίξω και ως εξτρέμ. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκα στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος με τον ΝΠΣ Βόλος και έφτασε η στιγμή που έπρεπε να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου», ανέφερε ο νεαρός μπακ στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας του ομάδας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.