Θέλει να γίνει η έκτη ομάδα που παίρνει διπλό από τον Θεσπρωτό ο Ολυμπιακός Βόλου

Οι 19 εκλεκτοί του Βόκολου, που θέλει νίκη στο ντεμπούτο του

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία των ερυθρολεύκων για τον αγώνα με τον Θεσπρωτό την Κυριακή (26/1) στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας. Αμέσως μετά ο Λεωνίδας Βόκολος ανακοίνωσε την αποστολή, που αναχώρησε νωρίς το απόγευμα για την ηπειρωτική πόλη. Οι 19 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι: Γιδόπουλος, Ξενοδόχοφ, Κέρι, Σκοπελίτης, Κλεμέντ, Κουτσιανικούλης, Μητρόπουλος, Ράντι, Άντερσον Ενγκομπά, Ναβαλόν, Πόζογλου, Τσίτας, Κόλα, Ρόκας, Φαζός, Παπαϊωάννου, Μπακουλάτι, Μπουτζίκος, Γραικός.

Ντεμπούτο στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου με νίκη, που θα αναθερμάνει και τις ελπίδες της νέας του ομάδας για άνοδο, θέλει ο Λεωνίδας Βόκολος, που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των ερυθρολεύκων τη βδομάδα που διανύουμε. Για να το καταφέρει, θα πρέπει  Ολυμπιακός Βόλου θα γίνει η έκτη ομάδα θα φύγει με το διπλό από την έδρα του Θεσπρωτού, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει χάσει τέσσερις φορές στη φυσική του έδρα (από Νίκη, Τρίκαλα, Αιγάλεω και Διαγόρα) και μία στο Πανηπειρωτικό στάδιο, στο οποίο ήταν τυπικά γηπεδούχος κόντρα στον Ιωνικό.

Η ομάδα του Ρότσα, που είναι στην τελευταία θέση μαζί με την Καλαμάτα με 12 βαθμούς, δεν έχει φέρει καμία ισοπαλία και έχει τρεις νίκες στο γήπεδό της, ενώ έχει να κερδίσει εδώ και τέσσερα ματς, καθώς το 3-1 επί της Καλαμάτας στην Ηγουμενίτσα ακολούθησαν οι ήττες στη Ρόδο από τον Ιάλυσο και από τη Νίκη στο γήπεδό του (αμφότερες με 1-0), η ισοπαλία στη Νίκαια με τον Ιωνικό με 1-1 και η ήττα από τον Διαγόρα, που πήρε το διπλό με 1-2.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός Βόλου έμεινε πέντε βαθμούς πίσω από τη δεύτερη προνομιούχο θέση μετά τους ισάριθμους πόντους που έχασε στα δύο τελευταία του παιχνίδια με ήττα στη Βέροια με 1-0 και ισοπαλία με τα Τρίκαλα στη Νεάπολη με 2-2.

Θυμίζουμε ότι ο Αντώνης Τσιάρας και ο Δημήτρης Βοσνακίδης θα είναι οι δύο απόντες την Κυριακή λόγω καρτών, ενώ βεβαίως άπαντες στο στρατόπεδο των ερυθρολεύκων θυμούνται τη ζημιά που τους έκανε ο Θεσπρωτός στον πρώτο γύρο στο 1-1 του Αλμυρού και αυτό τους δίνει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο για την επιστροφή στα τρίποντα.

Σε ό,τι αφορά τους γηπεδούχους, οι απουσίες αφορούν τους Νόνη και Γώγο, ενώ αμφίβολος είναι ο Δημήτρουλας, ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής. Ο Ρότσα υπολογίζει και σε όλους τους νεοαποκτηθέντες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.