Θέλει νέο ξεκίνημα στην Ιεράπετρα ο Ολυμπιακός Βόλου

Μετά τα συνεχόμενα οριστικά αποτελέσματα και την απώλεια του βασικού στόχου της ανόδου, ο Ολυμπιακός Βόλου καλείται να κάνει μία νέα αρχή, καλούμενος να διεκδικήσει την επίτευξη του καλύτερου δυνατού, ώστε να κάνει ταμείο στο τέλος και να δει αν κάποια από τις θέσεις που βρίσκονται κάτω από τις 1-2 έχει μεγαλύτερη αξία σε πιθανές αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πάλι.

Έτσι την Κυριακή οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό στην έδρα του ΟΦ Ιεράπετρας, αν και ο αντίπαλος δεν είναι σε καμία περίπτωση εύκολος. Ο ΟΦ Ιεράπετρας για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι παρέμεινε αήττητος την περασμένη αγωνιστική,  αποσπώντας «λευκή» ισοπαλία από τον Διαγόρα Ρόδου, τρίτη συνεχόμενη μάλιστα για την ομάδα της Κρήτης. Ο ΟΦΙ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην ίδια βαθμολογική θέση με τον Ολυμπιακό Βόλου με 24 βαθμούς, ωστόσο έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο, αφού ο Ιάλυσος λόγω κακοκαιρίας δεν βρέθηκε ποτέ στην Κρήτη όπως προέβλεπε το πρόγραμμα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Λεωνίδας Βόκολος δεν θα έχει στη διάθεσή τους τιμωρημένους λόγο καρτών, Μπουτζίκο και Τσιάρα, ενώ μετρά και τις απώλειες παικτών που αποτελούν παρελθόν από το δυναμικό του συλλόγου. Ωστόσο θέλει να περάσει τα δικά του στοιχεία στην ομάδα και σε καμία περίπτωση να μην επαναληφθεί η κάκιστη εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» στο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό.

Επαφές και με άλλο παίκτη

Η προσθήκη του Βασιλούδη στο δυναμικό του Ολυμπιακού Βόλου δεν θα είναι, όπως αναφέρουν πληροφορίες, η τελευταία για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Με δεδομένες και τις αρκετές αποχωρήσεις, οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να καλύψουν τα κενά.

Ντούνης και Στεφάνοβιτς συμπεριλαμβάνονται στους αποχωρήσαντες μετά τον Δεινόπαπα, αποχώρησε στη συνέχεια ο νεαρός Καρακώστας ενώ ακολούθησε ο Πόζογλου. Ο Βασιλούδης ήρθε να καλύψει το κενό το Πόζογλου, ωστόσο είναι δεδομένο ότι αναμένεται να αποκτηθεί ένας ακόμη τουλάχιστον παίκτης, τον οποίο το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση έχουν εντοπίσει και αναμένεται να υπάρξει συμφωνία σύντομα. Αν θα υπάρξει και άλλη μεταγραφή θα φανεί πάντως σύντομα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.