Θέλει νίκη, αλλά σκέφτεται και Δωτιέα ο Πύρασος…

Μετά την ήττα από τον Διγενή Νεοχωρίου

Ο ίδιος ο Πύρασος, τουλάχιστον μέσω της ιστοσελίδας της ομάδας, έκανε λόγο για ένα άσχημο αποτέλεσμα, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Διγενή Νεοχωρίου με το τελικό 2-3, και πλέον τα μέλη του τρέχουν να προλάβουν προτού συμβεί το… κακό, ήδη από αύριο Τετάρτη με αντίπαλο τον Μακεδονικό Φούφα, στο «Παντελής Μαγουλάς».

Η αναμέτρηση θ’ αρχίσει στις 17:00 και οι παίκτες της αγχιαλίτικης ομάδας καλούνται να πάρουν ένα και μόνο αποτέλεσμα για να μπορούν να διατηρήσουν περισσότερες ελπίδες για άνοδο στη Γ’ Εθνική, αν και όπως φαίνεται πιο σημαντικό απ’ όλα θα είναι το παιχνίδι με τον Δωτιέα Αγιάς στον Νομό Λάρισας και στην τελευταία αγωνιστική. Αν χάσει ο Πύρασος αύριο θα μείνει στους επτά βαθμούς, με τον Δωτιέα Αγιάς να τον «πιάνει» αν επικρατήσει σε βάρος του Αστέρα Καρδίτσας.

Στην 6η αγωνιστική ο Πύρασος έχει ρεπό, ενώ ο Δωτιέας Αγιάς θ’ αγωνίζεται στην έδρα του Πυρσού Γρεβενών. Έτσι την τελευταία αγωνιστική στη χειρότερη περίπτωση για τον Πύρασο, η ομάδα της Αγχιάλου μπορεί να έχει επτά βαθμούς και ο Δωτιέας Αγιάς 10. Στη μέση κατάσταση, και οι δύο ομάδες θα έχουν από 10, ενώ μοιάζει ακραίο, αλλά είναι υπαρκτό το σενάριο ο Πύρασος να έχει 10 βαθμούς και ο Δωτιέας Αγιάς τέσσερις, οπότε το μεταξύ τους παιχνίδι δεν θα έχει και τόση μεγάλη σημασία, με την ομάδα της Αγχιάλου να παίρνει έτσι την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Αυτό βέβαια θα γίνει μόνο αν ο Δωτιέας Αγιάς θα έχει 0/2 αύριο Τετάρτη καθώς και την ερχόμενη Κυριακή, κάτι που μοιάζει… εξωπραγματικό.

Προέχει πάντως χρονικά το παιχνίδι με τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Κοζάνης για τον Πύρασο, με τη συγκεκριμένη ομάδα να βρίσκεται ήδη με… ενάμιση πόδι στη Γ’ Εθνική, έχοντας κάνει το 4×4 έως τώρα και έχοντας αποδείξει ότι είναι το καλύτερο σύνολο στον συγκεκριμένο όμιλο μπαράζ.

Το πρόγραμμα της αυριανής αγωνιστικής δράσης:

Πύρασος – Μακεδονικός Φούφα

Δωτιέας Αγιάς – Αστέρας Καρδίτσας

Πυρσός Γρεβενών – ΑΟ Στυλίδας

Ρεπό: Διγενής Νεοχωρίου

Η βαθμολογία

  1. Μακεδονικός Φούφα 12
  2. Διγενής Νεοχωρίου 7
  3. Πύρασος Ν. Αγχιάλου 7
  4. Δωτιέας Αγιάς 4
  5. ΑΟ Στυλίδας 4
  6. Αστέρας Καρδίτσας 0
  7. Πυρσός Γρεβενών 0

Κάλεσμα για παρουσία του κόσμου

Την ίδια στιγμή, έστω μέσω social media, o Πύρασος καλεί τον κόσμο να βρεθεί μαζικά στο «Παντελής Μαγουλάς» για να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών και του προπονητικού επιτελείου.

«Προτελευταίο παιχνίδι στους αγώνες μπαράζ ανόδου. Αύριο Τετάρτη στο γήπεδο της Νίκης (σ.σ. «Παντελής Μαγουλάς») με αντίπαλο τον Μακεδονικό Φούφας. Παίζουμε για μία σημαντική νίκη, χρειαζόμαστε την υποστήριξη των φιλάθλων μας. Σέντρα στις 17:00» αναφέρει το λιτό και περιεκτικό μήνυμα της ομάδας της Νέας Αγχιάλου.

Χρυσόστομος Τρίμμης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.