Θέλει νίκη για να κοιτάξει και άλλο ψηλά ο Ολυμπιακός Βόλου

Η βαθμολογική ανάσα που έχει πάρει στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, με νίκες απέναντι σε ΟΦ Ιεράπετρας και Καλαμάτα είναι κάτι παραπάνω από βαθιά για τον Ολυμπιακό Βόλου, με το συγκεκριμένο γεγονός να είναι σημαντικό στην προσπάθεια που κάνει για την κατάληψη μίας θέση όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογική κατάταξη της Football League. Γι’ αυτό και το Σάββατο θέλει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα στη Ρόδο απέναντι στον Ιάλυσο, προκειμένου αυτή η κατάσταση να συνεχιστεί.

Βέβαια, όλα τα παραπάνω επισκιάστηκαν την περασμένη Κυριακή από τις αποδοκιμασίες σε βάρος των παικτών από μερίδα οπαδών, όσο το σκορ στην αναμέτρηση με την Καλαμάτα ήταν 1-1, με τις δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα να καταδεικνύουν ότι παίκτες και διοίκηση δεν μπορούν να δέχονται συνέχεια και άκριτα αρνητικά σχόλια αλλά και το ότι υπάρχει συνοχή στην ομάδα που μόνο θετικά μπορεί να προσφέρει. Με αυτή τη συνοχή λοιπόν ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να διεκδικήσει τη νίκη στη Ρόδο, παρακολουθώντας με ενδιαφέρον και τα υπόλοιπα παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής.

Η Βέροια που βρίσκεται μαζί με τον Ολυμπιακό Βόλου στην τρίτη θέση της βαθμολογίας υποδέχεται τα Τρίκαλα που είναι στην κορυφή, την ίδια ώρα που ο Ιωνικός, όντας στη δεύτερη θέση με 34 βαθμούς υποδέχεται το Αιγάλεω. Επειδή όλα μπορούν να γίνουν, ο Ολυμπιακός Βόλου υπό συνθήκες μπορεί να μειώσει την ερχόμενη αγωνιστική τη διαφορά από τη δεύτερη θέση στον έναν βαθμό. Αρκεί να κάνει το καθήκον του και να πάρει την εκτός έδρας νίκη το Σάββατο

Περιμένει Σκοπελίτη και Ξενοδόχοφ
Δύο είναι οι δεδομένες απουσίες για τον Ολυμπιακό Βόλου καθώς δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή στη Ρόδο οι Αντώνης Τσιάρας και Νίκος Μπουτζίκος, αφού θα κληθούν να εκτίσουν ποινή λόγω συμπλήρωσης καρτών.

Παρών θα είναι από την άλλη ο Ίμπαν Ράντι που λόγω καρτών απουσίασε από τον αγώνα με την Καλαμάτα. Από εκεί και πέρα, το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού Βόλου περιμένει τους Φίλιππο Σκοπελίτη και Γεννάδιο Ξενοδόχοφ, καθώς αμφότεροι ταλαιπωρήθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα της περασμένης Κυριακής από τραυματισμούς.

Ο Ξενοδόχοφ μάλιστα έγινε αλλαγή στο τελευταίο παιχνίδι ενώ ο Σκοπελίτης έσφιξε τα δόντια προκειμένου να μην μείνει η ομάδα του με 10 παίκτες. Ο Σκοπελίτης δείχνει να είναι σε καλύτερη κατάσταση, οπότε και για τους δύο επικρατεί μία κατάσταση αναμονής αλλά και αισιοδοξίας ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου θα μεταβεί αεροπορικώς στη Ρόδο, έτσι ώστε να υπάρχει διαθέσιμος χρόνος για προετοιμασία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.