Το πρώτο της επίσημο ματς στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας δίνει σήμερα (19/8), ανήμερα των 102ων γενεθλίων της, η Νίκη, που φιλοξενεί σε νοκ-άουτ παιχνίδι τον Πανιώνιο στο Π. Μαγουλάς στις 17.00.
Δυστυχώς η αναμέτρηση διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, αφού οι κυανόλευκοι κουβαλούν τιμωρία από πέρσι και συγκεκριμένα από τον αγώνα με τον Ηρακλή, αλλά τουλάχιστον θα εκτίσουν την ποινή τους ενόψει του νέου πρωταθλήματος.
Η Νίκη επιδιώκει να πάρει την πρόκριση στη League Phase κόντρα σ’ έναν δύσκολο αντίπαλο, που είναι κι αυτός μέσα στα 3-4 φαβορί για άνοδο στη Σούπερ Λιγκ και τον οποίον αντιμετώπισε στο πρώτο της φιλικό στην Πτολεμαΐδα, κερδίζοντάς με 1-0.
Θυμίζουμε ότι το παιχνίδι θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσα από το monobala.gr, ενώ, αν έρθει ισόπαλο, θα οδηγηθεί απευθείας στα πέναλτι.
Την αποστολή της Νίκης αποτελούν οι: Γκαραβέλης, Τσέλιος, Αρίας, Κιβρακίδης, Ρινγκ, Μακρυγιάννης, Βαφέας, Τζανετόπουλος, Πασαλίδης, Χάμοντ, Έππας, Ομεονγκά, Σαλαμούρας, Ράιος, Καλαϊτσίδης, Παμλίδης, Τζίμας, Πολέτο, Φερνάντεθ, Τσομπάνης, Μάντζης, Λουκίνας.
Εκτός έμειναν οι Πανικίδης, Πλέγας, Σιούτας, που βρίσκονται στο στάδιο αποθεραπείας, όπως και ο Δαρέλας, που είναι ανέτοιμος.
Η αποστολή του Πανιωνίου έχει ως εξής: Κράνινξ, Σκαφίδας, Παπαβασιλείου, Βενάρδος, Πρίφτη, Αυλωνίτης, Ασλανίδης, Τσαντήλας, Γκαντέλιο, Ζούλιας, Μπούρης, Στούπης, Μπαΐνοβιτς, Θεοχάρης, Ντίας, Παυλόπουλος, Πέττας, Χατζηστραβός, Μάναλης, Μόρσεϊ, Φοκάμ, Μπαϊραμίδης, Φελίτσιο, Μούργος.
Λόγω ίωσης έμειναν εκτός οι Κώστας Χριστόπουλος και Άγγελος Γεωργογιάννης, αλλά και ο Μιγκέλ Ταβάρες, που είναι ανέτοιμος.
Διαιτητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Σαφούρης-Αργυρόπουλος της ΕΠΣ Σερρών και βοηθοί του οι Αθανάσιος Μποζατζίδης και Ευστράτιος Κούντουρας της ΕΠΣ Μακεδονίας. Τέταρτος θα είναι ο Θωμάς Μπουρουζίκας (Λάρισας) και παρατηρητής ο Νικόλαος Αθανασίου (Θεσπρωτίας).
Τα υπόλοιπα σημερινά (19/8) ματς του Κυπέλλου:
17:00, «Μιχ. Κρητικόπουλος»
ΑΠΣ Ζάκυνθος-Κηφισιά
17:00, Χρυσούπολης
Νέστος Χρυσούπολης-Απόλλων Καλαμαριάς
17:15, «Γρ. Λαμπράκης»
Καλαμάτα-Παναιτωλικός ΣΚΑΪ




















