Θέλει το πλεονέκτημα για τα πλέι άουτ o ΝΠΣ Βόλος

O Παναιτωλικός «καιγόταν» περισσότερο για τη νίκη σε σχέση με τον ΝΠΣ Βόλος, προκειμένου να αποφύγει περιπέτειες απευθείας υποβιβασμού, και την πήρε τελικά απέναντι στο σύνολο του Άνχελ Λόπεθ, με σκορ 1-0 χάρη στο τέρμα του Αριγίμπι στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ πλέον οι «κυανέρυθροι» κοιτούν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League.

Στην κούραση των παικτών του έμεινε πάντως στις δηλώσεις του ο Άνχελ Λόπεθ. «Τρίτο παιχνίδι στην σειρά, ήταν ένας σημαντικός λόγος για την απόδοσή μας. Παίξαμε τη Δευτέρα με Ολυμπιακό, την Πέμπτη με την ΑΕΚ (σ.σ. για τα προημιτελικά του κυπέλλου) και εκτός με τον Παναιτωλικό. Ο Παναιτωλικός δεν ήταν καλύτερος από εμάς, το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν το 0-0. Το γκολ που δεχθήκαμε ήρθε από στατική φάση. Ήταν ισορροπημένο ματς. Πρέπει να κρατήσουμε ως το τέλος την 7η θέση» ήταν το σχόλιο του Ίβηρα τεχνικού του ΝΠΣ Βόλος.

«Το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό για μας. Μπήκαμε αρκετά καλά από το πρώτο λεπτό. Δείξαμε ότι θέλαμε πολύ αυτό το παιχνίδι, πιστεύω ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα» δήλωσε από την άλλη ο προπονητής της ομάδας του Αγρινίου, Τραϊανός Δέλλας.

Η ΑΕΚ θα είναι εξάλλου και ο επόμενος αντίπαλος του ΝΠΣ την Κυριακή 14 Μαρτίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος (19:00), με τη διεξαγωγή της 26ης αγωνιστικής της Super League. Περέα και Μήτογλου θα επιστρέψουν έχοντας εκτίσει την ποινή που είχαν λόγω καρτών, ενώ λογικά εκτός θα μείνει ο Ντεντάκης προκειμένου να αποθεραπευθεί πλήρως και να είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου της ομάδας για τα πλέι άουτ. Από την άλλη, για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ δεν υπολογίζεται ο Φράνκο Φεράρι, που θα εκτίσει κι αυτός ποινή λόγω καρτών.

Αυτό που θέλει πάντως ο ΝΠΣ Βόλος είναι να υπερασπιστεί την έβδομη θέση στην οποία βρίσκεται με 30 βαθμούς, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του Άνχελ Λόπεθ μετά την αναμέτρηση στο Αγρίνιο, με ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητο να παραμονεύουν…

Οι Γιαννιώτες ακολουθούν στην όγδοη θέση με 28 βαθμούς, και στην ένατη ο Ατρόμητος με 27. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΣ φιλοξενείται για την 26η αγωνιστική στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο Ατρόμητος στη Λαμία, που επίσης «καίγεται» για βαθμούς για να αποφύγει την τελευταία θέση, αν και αύριο Τετάρτη υποδέχεται την ουραγό ΑΕΛ στο μεταξύ τους εξ αναβολής παιχνίδι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.