Θέλει τον κόσμο στο πλευρό του ο Κένταυρος Αγριάς

Στο κρίσιμο παιχνίδι χάντμπολ με τον Ηλυσιακό

Μία μεγάλη αγωνιστική πρόκληση έχουν μπροστά τους τα μέλη της ομάδας χάντμπολ του Κένταυρου Αγριάς, το ερχόμενο Σάββατο 28 Ιανουαρίου, καθώς υποδέχονται τον Ηλυσιακό, που θα κρίνει την κατάληψη της δεύτερης θέσης στον όμιλο, η οποία δίνει το δικαίωμα διεκδίκησης της ανόδου.

«Το Σάββατο (28/1) στις 15:00,  ο Κένταυρος αντιμετωπίζει τον Ηλυσιακό σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο. Θέλουμε μόνο την νίκη για να  εξασφαλίσουμε την δεύτερη προνομιακή θέση που οδηγεί στην φάση των αγώνων για την άνοδο στην Α2 και σας θέλουμε όλους δίπλα μας! Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΕΑΚ. Vamos Kentavros!» αναφέρουν σε δημοσίευσή τους τα μέλη της βολιώτικης ομάδας.

Ο αγώνας διεξάγεται στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής για την α’ φάση στον α’ υποόμιλο του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής, με τον Κένταυρο Αγριάς να έχει επτά βαθμούς, με τρεις νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες και να βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Ο Ηλυσιακός έχει έξι βαθμούς με ένα παιχνίδι λιγότερο (έξι έναντι επτά που έχει ο Κένταυρος Αγριάς), με δύο νίκες, άλλες τόσες ήττες αλλά και ισοπαλίες. Στη 10η αγωνιστική εξάλλου ο Κένταυρος Αγριάς έχει ρεπό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.