Κινητοποίηση για να είναι ο κόσμος του Αλμυρού ο 12ος παίκτης με τον Οικονόμο

Τέτοια εικόνα θέλουν να έχουν οι κερκίδες του Αθ. Ραγάζος οι παίκτες του Γ.Σ. Αλμυρού

Μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Ατρόμητο Παλαμά, το μοναδικό αποτέλεσμα που ικανοποιεί τον Γ.Σ. Αλμυρού κόντρα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, τον οποίον υποδέχεται την Κυριακή (29/9) στις 16.00 για τη 2η αγωνιστική του τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, είναι η νίκη.

Προκειμένου να την πετύχουν, ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία θέλουν να έχουν δίπλα τους ως δωδέκατο παίκτη τον κόσμο τους. Γι’ αυτόν τον λόγο υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση και μέλη του Δ.Σ. και της Δ.Ε. ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Αλμυρού μαζί με τους νεαρούς παίκτες την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή θα βγουν στην αγορά του Αλμυρού με εισιτήρια και θα ζητήσουν από τους επιχειρηματίες και τον κόσμο να τα αγοράσουν, στηρίζοντας την ομάδα, η οποία φέτος έχει ενισχύσει το ντόπιο στοιχείο. Το κάθε εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ, ενώ θα υπάρξει και λαχειοφόρος αγορά με τιμή λαχνού 2,50 ευρώ και δώρο μία τηλεόραση 43’’, προσφορά του καταστήματος «ΝΑΚΟΣ».

Στα αγωνιστικά αμφίβολος είναι ο Κυριάκος, που ήταν εκτός λόγω τραυματισμού στο ματς στο Προάστιο με τον Ατρόμητο Παλαμά, ενώ σίγουροι απόντες οι τραυματίες Κόκκας, Δημόπουλος, Νικογιάννης, Καραγεωργόπουλος, αλλά και ο Ντόντας, που δε βγήκε το δελτίο του.

Ο Στέλιος Αρσένος έχει να επιλέξει τη 18αδα, αν τελικά ο Κυριάκος δεν μπορέσει να δώσει το παρών, από τους εξής 24 διαθέσιμους ποδοσφαιριστές:

Πολυμέρου, Χαρχαλάκη, Κοντογεωργάκη, Κυριάκο, Λάμπο, Μπέϊκο, Πατσή, Αναστασίου, Ζενούνη, Φούκη, Δερμιτζάκη, Παπακώστα, Αγιασιώτη, Βουρδάκη, Ρακή, Αγγελή, Τζαφλέρη, Α. Χριστοδουλόπουλο, Γ. Χριστοδουλόπουλο, Δήμο, Αργυρόπουλο, Αΐδη, Αράπη, Παπακώστα.

Η είσοδος στο Στάδιο θα γίνεται από την κεντρική πύλη και οι μαθητές και μαθήτριες όλων των σχολείων θα εισέρχονται δωρεάν.

Η διοίκηση καλεί όλους τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν βροντερό παρών, ενισχύοντας την αξιόμαχη νεανική ομάδα του Γ.Σ. Αλμυρού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.