Θέλει βαθμούς την Κυριακή ο ΝΠΣ Βόλος

Έρχεται παίκτης για να κλείσει συμφωνία την Κυριακή

H ώρα για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο πλησιάζει, καθώς ο ΝΠΣ Βόλος θέλει πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους «κυανέρυθρους» της Νέας Σμύρνης την ερχόμενη Κυριακή στις 17:15 και στο Πανθεσσαλικό. Η προετοιμασία συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, με τον Χουάν Φεράντο να έχει επισημάνει ήδη τα κακώς κείμενα του αγώνα κυπέλλου με τον Πανσσεραϊκό, κάνοντας και αρκετές παρατηρήσεις για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Εξάλλου είναι το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για την ομάδα, και βαθμολογικές απώλειες δεν χωρούν ούτε ως σκέψη. Το προπονητικό πρόγραμμα για τους παίκτες του Χουάν Φεράντο περιλάμβανε γυμναστήριο αλλά και προπόνηση σε κλειστό χώρο ελέω της κακοκαιρίας που πλήττει την πόλη του Βόλου, οπότε το ανοιχτό γήπεδο δεν ήταν ιδανικό για τη συνέχεια της προετοιμασίας.
Ο πονοκέφαλος των κίτρινων καρτών ταλαιπωρεί και τα στελέχη του ΝΠΣ, ωστόσο οι αποφάσεις για το πότε οι παίκτες θα εκτίσουν τις ποινές τους έχουν ήδη ληφθεί και καμία δεν αφορά την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Έτσι τα μέλη της ομάδας αποφάσισαν οι Τσοκάνης και Δημόπουλος να εκτίσουν την ποινή της μίας αγωνιστικής στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της εμβόλιμης 15ης αγωνιστικής. Μετά ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου για τη 16η αγωνιστική της Super League.

Έρχεται παίκτης για τις υπογραφές
Μυστακίδης και Ατιάτ αποτελούν παρελθόν από τον ΝΠΣ Βόλος, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, αλλά δεν θα είναι και οι τελευταίοι, αφού ακολουθούν και άλλοι που θα δουν την πόρτα της εξόδου.
Την αντίθετη κατεύθυνση όμως, όπως τονίζουν και στελέχη της ομάδας, θα ακολουθήσουν τέσσερις παίκτες, με ασφαλείς πληροφορίες να κάνουν λόγο για τον εντοπισμό των μεταγραφικών στόχων, που φαίνεται ότι έχουν «κλειδώσει» εδώ και καιρό…

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι την ερχόμενη Κυριακή στο Πανθεσσαλικό δεν αποκλείεται υποψήφιος να ενταχθεί στην ομάδα ποδοσφαιριστής να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο και να μπουν οι υπογραφές στη συμφωνία που έχει ήδη επιτευχθεί!

Την Παρασκευή η απολογία
Όπως έγινε γνωστό εξάλλου η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος κλήθηκε σε απολογία το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League 1 για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, με βάση την έκθεση του παρατηρητή αγώνα. Η απολογία της ΠΑΕ θα πραγματοποιηθεί αύριο στο πλαίσιο της τακτικής διαδικασίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.