Θέλει με 3η συνεχόμενη νίκη να πιάσει την 3η θέση ο Γ.Σ. Αλμυρού

Το Σάββατο στις 15.00 η ομάδα του Στέλιου Αρσένου φιλοξενεί τα Μετέωρα

Με απόντες και πάλι τους Κοντοβά και Ναουμίδη (ο πρώτος τραυματίας, ο δεύτερος στρατευμένος) ο Γ.Σ. Αλμυρού θα υποδεχθεί την πολύ αξιόλογη ομάδα των Μετεώρων το Σάββατο (3/11) στις 15.00 στο Στάδιο «Αθ. Ραγάζος» για την 6η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Αν η ομάδα του Στέλιου Αρσένου επικρατήσει και δώσει συνέχεια στις δύο σπουδαίες νίκες με Σέλλανα εντός και Οικονόμο εκτός, τότε θα ξεπεράσει την τρικαλινή ομάδα του Γιώργου Βακουφτσή, με την οποία τη χωρίζει ένας πόντος και θα καταλάβει αυτή την τρίτη θέση.

Αυτή τη στιγμή ο τέταρτος Αλμυρός έχει 11 βαθμούς και είναι αήττητος με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες, ενώ τα Μετέωρα έχασαν μόνο από τον Ολυμπιακό Βόλου με 2-0 (τα μοναδικά τέρματα που έχουν δεχθεί) και πήραν το τρίποντο στα άλλα τέσσερα.

Στον Γυμναστικό θεωρούν ότι όλα εξαρτώνται απ’ αυτούς, αν και υπολογίζουν πολύ τους αντιπάλους τους, που έχουν σκοράρει δέκα φορές ως τώρα και ο Σκόνδρας τις τρεις απ’ αυτές.

Θυμίζουμε ότι μέσα στη βδομάδα ο Αλμυρός έχασε τους Τσιουρή και Κρανά, που πήγαν σε Θησέα και Δήμητρα αντίστοιχα, κάτι το οποίο σημαίνει ότι απέμειναν 21 παίκτες στο ρόστερ.

Καινούριο πρόσωπο φυσικά θα είναι ο Ηλίας Γκίκας. Αναλυτικά οι 19 παίκτες διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές: Σταυράκης, Βίτσος, Καρράς, Μπαρούτας, Καλαμίδας, Κόκκας, Στουρνάρας, Παπακώστας, Βανγκέλι, Αλεξανδρής, Δημηνάς, Τιμπλαλέξης, Δημητρίου, Χατζής, Γκίκας, Τσελεπής, Τσιώλης, Τζοβάρας, Δήμος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.