Θέλει να κάνει για δεύτερη φορά το 3Χ3 κόντρα στον Αλμυρό

Κλείσιμο της χρονιάς με μία ακόμη νίκη είναι ο στόχος του Ολυμπιακού Βόλου στην αυλαία του πρωταθλήματος του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής κόντρα στον Γ.Σ. Αλμυρού. Αν το καταφέρει την προσεχή Κυριακή στο ΕΑΚ, τότε θα έχει κάνει για δεύτερη φορά φέτος το 3Χ3.

Η πρώτη ήταν, όταν πέτυχε διαδοχικά τρίποντα με Ρήγα Φεραίο και Α.Ο. Σελλάνων εκτός έδρας και Αχιλλέα Φαρσάλων εντός με το ίδιο σκορ 1-0, ολοκληρώνοντας από την αρχή του δεύτερου γύρου ένα αήττητο σερί έξι αγώνων, το οποίο είχε ξεκινήσει με νίκη επί του Βελουχίου και συνεχίστηκε με ισοπαλίες κόντρα σε Διγενή στην Οιχαλία με 1-1 και Αστέρα Ιτέας με 0-0 στο Πανθεσσαλικό.

Αμέσως μετά ακολούθησαν οι τρεις διαδοχικές ήττες με Θήβα, Νίκη και ΝΠΣ Βόλος, αλλά τις ξεπέρασε με τις δύο ευρείες νίκες στη φυσική του έδρα με τον Αμβρυσσέα Διστόμου με 3-0 και με τον Οπούντιο Μαρτίνου με 6-0. Τώρα, έχει την ευκαιρία κόντρα στον Αλμυρό για τρίτη νίκη στη σειρά, κλείνοντας μία χρονιά που δεν ήταν και η πιο επιτυχημένη με θετικό τρόπο. Και σίγουρα η μέτρια για τα δεδομένα του Ολυμπιακού Βόλου πορεία οφείλεται κατά κύριο λόγο στον κακό πρώτο γύρο, τη στιγμή που οι αριθμοί αποδεικνύουν τη βελτίωση του Ολυμπιακού Β. στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Οι αριθμοί τα λένε όλα
Συγκεκριμένα, οι ερυθρόλευκοι τελείωσαν τον πρώτο γύρο με 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες και τέρματα 10 υπέρ και 9 κατά, ενώ στον δεύτερο γύρο έχουν μέχρι στιγμής απολογισμό 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες με τέρματα 16-6, επιδόσεις που μπορούν να βελτιώσουν την Κυριακή.

Οι διαφορές λοιπόν είναι εμφανείς και μάλιστα αξίζει να σημειωθεί κι ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο, ότι από τα 16 γκολ από τον Ιανουάριο και μετά τα μισά, δηλαδή τα οκτώ, έχουν επιτευχθεί από τις χειμερινές μεταγραφές, που έδωσαν το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Συγκεκριμένα, ο Καμπλιώνης έχει τέσσερα γκολ σε εννιά ματς (ένα με τον Διγενή, ένα με Αμβρυσσέα και δύο με Οπούντιο), ο Χρήστου τρία (ένα με Αχιλλέα Φαρσάλων και δύο με Αμβρυσσέα) και ο Διβανές ένα (με τον Οπούντιο).

Ατομικό ο Ευθυμιάδης
Στα αγωνιστικά να τονιστεί ότι, επειδή μετά το φιλικό που έδωσε με την Εθνική Ενόπλων στη Σπάρτη ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης αισθανόταν και πάλι λίγο βαρύ το πόδι του (είχε τράβηγμα στον δικέφαλο πριν τον αγώνα με τον Οπούντιο και είχε αποκλειστεί από την αποστολή), ο Λάκης Μπακάλης προτίμησε να τον ξεκουράσει κι έτσι ο Θεσσαλονικιός ποδοσφαιριστής έκανε ατομικό πρόγραμμα την Τετάρτη (28/3), μέρα κατά την οποία οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν μετά το ρεπό τους στις επάλξεις και μπήκαν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για την αναμέτρηση με τον Αλμυρό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.