Θέλει να σπάσει και τρίτο αήττητο η Νίκη Βόλου

Η Νίκη κατάφερε στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές να σπάσει το αήττητο του Γ.Σ. Αλμυρού στο πρωτάθλημα, νικώντας τον με 1-2 στην έδρα του, αλλά και το αήττητο του Οικονόμου Τσαριτσάνης εκτός έδρας, συντρίβοντάς τον με 4-0 την περασμένη Κυριακή στο Πανθεσσαλικό.

Τώρα οι κυανόλευκοι του Ράτκο Ντόστανιτς επιθυμούν να σπάσουν κι ένα τρίτο αήττητο αντιπάλου τους, καθώς τα Μετέωρα, τα οποία αντιμετωπίζουν στο Δημοτικό γήπεδο Καλαμπάκας, είναι η τρίτη ομάδα μετά τις δύο μεγάλες του Βόλου, που δεν έχει χάσει στο «σπίτι» της. Το σύνολο του Γιώργου Βακουφτσή, που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 21 πόντους, μετρά μέχρι στιγμής τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία ως γηπεδούχο και τέρματα 13-3. Στη Νίκη θεωρούν ότι ήρθε η ώρα να αλωθεί για πρώτη φορά και μία ακόμη έδρα, στην οποία όλα δείχνουν ότι παρά την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης και των κακών καιρικών συνθηκών, που αναμένεται να επικρατήσουν, θα έχουν τη συμπαράσταση του κόσμου τους, που δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον, για να κάνουν το ταξίδι στην πόλη του Νομού Τρικάλων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς ο Ράτκο Ντόστανιτς είχε την Πέμπτη όλους τους παίκτες στη διάθεσή του εκτός των νεαρών Σιώμου και Ματθαίου, που δεν έλαβαν μέρος στο πρόγραμμα λόγω μίας ίωσης ο πρώτος και ο δεύτερος λόγω προγραμματισμένου ραντεβού με γιατρό. Την Παρασκευή να σημειωθεί ότι η Νίκη θα προπονηθεί στο Βασδέκειο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.