Θέλει να τελειώσει την υπόθεση παραμονή κόντρα στα Μετέωρα ο Θησέας

Έτοιμος να “κλειδώσει” την παραμονή του στη Γ’ Εθνική είναι ο Θησέας, ο οποίος υποδέχεται τα Μετέωρα την ερχόμενη Κυριακή στην Αγριά, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της τρίτη τη τάξει εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη, με την εκπληκτική της πορεία την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν, έχει φτάσει ένα βήμα πριν την παραμονή της στην κατηγορία κι επιθυμεί να ολοκληρώσει το εγχείρημά της, με ένα “τρίποντο”, κόντρα στην έτερη αγωνιστική έκπληξη του τέταρτου ομίλου της κατηγορίας, την ομάδα των Μετεώρων.

Οι Καλαμπακιώτες, με πορεία πρωταθλητισμού στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, έχουν καταφέρει από νωρίς να θεωρούν εξασφαλισμένη τη σωτηρία τους, έχοντας συλλέξει 35 βαθμούς μέχρι στιγμής (τέσσερις περισσότερους από τον Θησέα), με αποτέλεσμα τις τελευταίες εβδομάδες να δείχνουν σημάδια αγωνιστικής χαλάρωσης, λόγω της έλλειψης σημαντικού βαθμολογικού κινήτρου, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι στα τελευταία έξι ματς έχουν τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες. Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί η ομάδα της Αγριάς, αλλά με προσεκτικό και πειθαρχημένο παιχνίδι, καθώς άπαντες γνωρίζουν πως τα Μετέωρα είναι μία εξαιρετική ομάδα, με καλή κυκλοφορία της μπάλας κι ευχέρεια στο σκοράρισμα, την οποία αν δεν τη σεβαστεί ο αντίπαλος και δεν την αντιμετωπίσει συγκεντρωμένα, μπορεί να κάνει ζημιά ανά πάσα στιγμή. Αξίζει να σημειωθεί πως στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στις 2 Δεκεμβρίου του 2018, τα Μετέωρα είχαν κερδίσει τον Θησέα στην Καλαμπάκα, με σκορ 3-1.

Στα αγωνιστικά, ο Λάκης Μπακάλης κι οι συνεργάτες του δεν μπορούν να υπολογίζουν στο Λευτέρη Γιαουπλάρι ενόψει Κυριακής, καθώς ο κεντρικός αμυντικός του Θησέα για την αποβολή του με δύο κίτρινες στην Τσαριτσάνη θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής. Παράλληλα, εκτός αγωνιστικών πλάνων εξακολουθούν να βρίσκονται οι Αγιασιώτης (στρατευμένος), Δημητριάδης και Φουρκιώτης (τραυματίες), οι οποίοι χάνουν τα ματς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Ο Θησέας θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του, ενόψει Κυριακής, με προπόνηση το Σάββατο, σε πιο ήπιους ρυθμούς, με δουλειά στην τακτική και τις στημένες φάσεις.

Το διαιτητικό τρίο της κυριακάτικης αναμέτρησης αποτελούν οι Τσιγαρίδας, Καλύβας και Λιτοσελίτης του συνδέσμου Φθιώτιδας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.