Θέλει να βρει τον καλό του εαυτό ο Ρήγας με τη Νίκη

Αυτό που φοβόταν ο Λάκης Μπακάλης στις δύο πρώτες αγωνιστικές έγινε. Ο τεχνικός του Ρήγα Φεραίου είχε τονίσει πως το πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών για την ομάδα του είναι το πιο δύσκολο των τελευταίων ετών και οι δύο ήττες από Α.Ε. Καραϊσκάκης και Διαγόρα Σεβαστή ήρθαν να τον επιβεβαιώσουν. Βέβαια τα δύσκολα ματς συνεχίζονται την Κυριακή, αφού οι Βελεστινιώτες φιλοξενούν την πρωτοπόρο Νίκη, που έχει κάνει ιδανική αρχή στο πρωτάθλημα.

Αυτό που θέλει ο έμπειρος τεχνικός είναι πάνω απ’ όλα να βρουν οι παίκτες του τον καλό τους εαυτό, καθώς είναι αλήθεια ότι δεν ήταν καλοί στο γήπεδο του Βατανιακού την περασμένη Κυριακή, ενώ και στην πρεμιέρα κόντρα στον Καραϊσκάκη είχαν ένα πολύ θετικό πρώτο μισάωρο και μετά κυμάνθηκαν στη μετριότητα.

Το ζητούμενο λοιπόν είναι για τον Ρήγα να θυμηθεί το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο και να το εμφανίσει με τη Νίκη, καθώς η πιθανότητα μιας τρίτης διαδοχικής ήττα φαντάζει εφιαλτική.

Ουσιαστικά προβλήματα πάντως δεν υπάρχουν στην ομάδα, αφού ο χειρουργημένος Χρήστος Δημητρίου, που ελπίζεται ότι θα πατήσει γήπεδο πιο νωρίς σε σχέση με τους αρχικούς υπολογισμούς, και ο Κέβιν Χύσα είναι γνωστοί απόντες εδώ και καιρό.

Τέλος, να σημειωθεί ότι το εισιτήριο της αναμέτρησης με τη Νίκη θα είναι στα 10 ευρώ, ενώ οι φίλαθλοι των φιλοξενούμενων θα καθίσουν στην αρχή της κεντρικής κερκίδας σε σχέση με την είσοδο του γηπέδου, με την ευχή όλων να είναι βεβαίως οι περσινές αψιμαχίες να μην υπάρχουν και όλα να κυλήσουν ομαλά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.