Θέλει το 1-0 με τον ΟΦΘ η Νίκη στο πρώτο ραντεβού με την ιστορία

Το πρώτο μεγάλο ραντεβού με την ιστορία της έχει η ομάδα πόλο της Νίκης την Παρασκευή στις 20.00 στο Κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας “Βασίλης Πολύμερος”, όπου θα αντιμετωπίσει για τα ημιτελικά της Α2 ανδρών με πλεονέκτημα έδρας στον πρώτο αγώνα τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης. Η σειρά κρίνεται στις δύο νίκες και όποια ομάδα τις κατακτήσει, παίρνει και το εισιτήριο της ανόδου για την Α1. Το πρώτο ματς είναι ιδιαίτερα σημαντικό, αφού, αν η Νίκη κάνει το 1-0, μεταφέρει το άγχος στους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι μετά θα πρέπει να κερδίσουν οπωσδήποτε στο δεύτερο παιχνίδι στην έδρα τους την Κυριακή. Αν χρειαστεί τρίτο ματς, αυτό θα γίνει ξανά στη Νέα Ιωνία την επόμενη Τρίτη.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν. Όλοι οι παίκτες του Δημήτρη Μπλάνα είναι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση και γεμάτοι αυτοπεποίθηση και αυτό που περιμένουν είναι να γεμίσει το Κολυμβητήριο και να έχουν τη θερμή υποστήριξη του κόσμου τους. Από την πλευρά των φιλάθλων της Νίκης υπάρχει κινητοποίηση και έχουν αντιληφθεί άπαντες ότι η αναμέτρηση πρέπει να γίνει σε κατάμεστες κερκίδες. Σε ανακοίνωση του τμήματος πόλο της Νίκης επισημαίνονται τα εξής:

“Το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης ζει αυτές τις μέρες τις σημαντικότερες στιγμές της ιστορίας της.
Η ανδρική ομάδα του τμήματος θα διεκδικήσει την άνοδο της στην Α1 εθνική κατηγορία για πρώτη φορά, καθώς αντιμετωπίζει την ομάδα του ΟΦΘ σε μια σειρά που θα κριθεί στις 2 νίκες, στο πλαίσιο των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία, με την ομάδα μας να έχει το πλεονέκτημα της έδρας.
Καλούμε όλον τον κόσμο και όλα τα τμήματα της μεγάλης οικογένειας της Νίκης Βόλου, όλους τους φίλους της υδατοσφαίρισης και του υγρού στίβου της πόλης μας και όλους τους πολίτες που θέλουν να στηρίξουν την ομάδα μας στις ιστορικότερες στιγμές στον πρώτο αγώνα της σειράς, την Παρασκευή 29/06 και ώρα 20:00 στο δημοτικό κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας.
Αντιλαμβανόμαστε τις αναμετρήσεις αυτές για την άνοδο στην Α1 κατηγορία ως μια πρόκληση όχι μόνο για το τμήμα μας, αλλά για όλη την πόλη και καλούμε την κοινωνία της αθλητικής, και όχι μόνο, ζωής του τόπου μας να σταθεί δίπλα μας.
Το χειροκρότημα του απλού κόσμου και η αναγνώριση των προσπαθειών μας είναι η μόνη αλλά και η μεγαλύτερη επιβράβευση για του αθλητές και τον προπονητή μας, σε μια χρονιά που στην αρχή της φάνταζε ως η πιο δύσκολη για το τμήμα μας, αλλά εξελίχθηκε σε ένα παραμύθι χωρίς τέλος.
Την Παρασκευή όλοι πόλο, όλοι Νίκη.
Μαζί θα γράψουμε ιστορία”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.