Θέλει “τρίποντο” με Ιτέα ο Αλμυρός, για να πάρει προβάδισμα για την 5η θέση

Τον Αστέρα Ιτέας υποδέχεται ο Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού, την Κυριακή το μεσημέρι (7/4, 16:00), για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου, από την περασμένη εβδομάδα, με τη νίκη της επί του Απόλλωνα Μακρυχωρίου, έχει εκπληρώσει και μαθηματικά τον βασικό της στόχο που είναι η παραμονή στην κατηγορία και, πλέον, επιθυμεί καλές εμφανίσεις και βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια της, προκειμένου να κλείσει με θετικές εντυπώσεις τη φετινή της προσπάθεια, αλλά και να πλασαριστεί στην κατάταξη, όσο το δυνατόν ψηλότερα. Συγκεκριμένα, ο στόχος που έχει τεθεί από τους ιθύνοντες του Γ.Σ.Α. είναι η κατάκτηση της πέμπτης θέσης, επίτευγμα σημαντικό, βάσει των συνθηκών που είχαν διαμορφωθεί, κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Απέναντι στον Αλμυρό την Κυριακή θα βρεθεί ο Αστέρας Ιτέας, ο οποίος με το αξιοπρόσεκτο αγωνιστικό του “ντεμαράζ” στο δεύτερο γύρο, έχει καταφέρει να βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, προσπερνώντας ομάδες που είχε από πάνω του στην κατάταξη, για αρκετό καιρό, στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Πρόκειται για μία ποιοτική ομάδα, την οποία, όμως, άπαντες στο στρατόπεδο του Αλμυρού γνωρίζουν, λόγω της δουλειάς του Κώστα Βελιτζέλου στο κομμάτι της ανάλυσης κάθε αντιπάλου. Τα τρωτά της σημεία είναι γνωστά και σε αυτά θα επιχειρήσουν να χτυπήσουν οι ποδοσφαιριστές του ΓΣΑ, προκειμένου να πάρουν ακόμα ένα εντός έδρας τρίποντο, που θα τους δώσει το ελαφρύ προβάδισμα για την πέμπτη θέση, έχοντας αυτή τη στιγμή διαφορά ενός βαθμού με τον έκτο Οικονόμο, που παίζει εκτός με τον υποβιβασμένο Απόλλωνα Μακρυχωρίου.

Στα αγωνιστικά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, με όλους τους παίκτες να είναι κανονικά στη διάθεση του τεχνικού τιμ. Η προετοιμασία του Αλμυρού θα ολοκληρωθεί το Σάββατο κι άπαντες αναμένουν το παιχνίδι, στο οποίο επιθυμούν μεγαλύτερη προσέλευση του κόσμου, καθώς πρόκειται για την τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση για φέτος. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι ιθύνοντες της ομάδας, ο κόσμος οφείλει να έρθει στο γήπεδο, προκειμένου να χειροκροτήσει τη σημαντική αγωνιστική προσπάθεια των ποδοσφαιριστών στο δεύτερο γύρο, σε ένα παιχνίδι που μόνο να το χαρούν μπορούν, καθώς δεν υπάρχει βαθμολογική πίεση.

Διαιτητής θα είναι ο Λεωνίδας από τα Τρίκαλα και βοηθοί του ο συντοπίτης του Μανάσης και ο Παπαλίτσας από την Καρδίτσα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.