Θέλουν στη Νίκη οι πρώτες κινήσεις να αποτελέσουν κράχτη

Εν αναμονή των ανακοινώσεων βρίσκεται ο κόσμος της Νίκης Βόλου, προκειμένου να δει τα πρώτα δείγματα γραφής της νέας διοίκησης και να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα για τις προθέσεις της.

Οι πρώτες ειδήσεις για το αγωνιστικό κομμάτι (καθώς θα υπάρξουν κι άλλες για τη στελέχωση της ομάδας σε όλους τους τομείς) θα αφορούν μάλλον ανανεώσεις και είναι θέμα χρόνου να αναρτηθούν στο νέο σάιτ της ομάδας. Η προσδοκία είναι αυτές να φέρουν ικανοποίηση και να επιβεβαιώσουν την αισιοδοξία που δημιούργησε η νέα διοίκηση, όχι φυσικά με τις υποσχέσεις της, αλλά με το κύρος των προσώπων της.

Αυτό που θέλουν οι διοικούντες, όπως βγαίνει προς τα έξω από έγκυρες πηγές, είναι οι πρώτες ανανεώσεις αλλά κυρίως οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις να λειτουργήσουν ως κράχτης, ώστε πολλοί ποδοσφαιριστές να πιστέψουν ότι αξίζει να έρθουν στη Νίκη και ότι μπορούν μέσω αυτής να εκπληρώσουν τις φιλοδοξίες τους.

Μέχρι στιγμής οι παίκτες που παραδέχονται στη Νίκη ότι είναι σίγουροι για το ρόστερ της επόμενης περιόδου είναι οι νεαροί Ματθαίου, Βουρδάκης, Ράπτης και Τσιανάκας. Αυτά είναι τα μοναδικά ονόματα που δεν έχουν πρόβλημα οι άνθρωποι της ομάδας να γνωρίζουν οι φίλαθλοι, αν και ήταν λίγο πολύ δεδομένο ότι θα συνεχίσουν.

Από κει και πέρα, επιθυμούν οι άλλοι 5-6 ποδοσφαιριστές, που υπάρχει η πληροφόρηση ότι ανανεώνουν τη συνεργασία τους, να ανακοινωθούν επισήμως με την έναρξη λειτουργίας του σάιτ. Πολλές πιθανότητες υπάρχουν και για την παραμονή του Παρασκευαΐδη. Παρότι στο φιλικό με τους Νέους Αθλητές Νίκης πριν από ενάμιση μήνα φάνηκε ότι αποχαιρετά συμπαίκτες και κόσμο, υπάρχει εκτίμηση του Φάντζιο Μπούις προς το πρόσωπό του, αφού συνεργάζονται από τη στιγμή που ήρθε ο Βέλγος και στην ακαδημία, καθώς ο Αθηναίος αμυντικός είναι και προπονητής στις υποδομές της ομάδας.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι υπεύθυνος για τη λειτουργία του νέου διαδικτυακού τόπου της Νίκης θα είναι ο Φάνης Αλεξανδρής, που θα είναι υπεύθυνος και για τις γραπτές ανακοινώσεις που ανεβαίνουν, ενώ υπεύθυνος του γραφείου Τύπου, αλλά και για την επικοινωνία στα Μ.Μ.Ε. θα είναι σε εθελοντική βάση ο Σάκης Νταφέκας, που είχε αντίστοιχο ρόλο και όταν ήταν στην ομάδα στη Γ’ Εθνική ο Περικλής Αμανατίδης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.