«Θέλουμε 2.000 κόσμο μίνιμουμ στο Βελεστίνο»

Νέα ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου για τα εισιτήρια του ματς με τη Μαλεσίνα

Ανακοίνωση με τίτλο «Αύριο πιο πολύ από ποτέ θέλουμε 2.000 κόσμο στο γήπεδο, εσείς με τη φωνή, εμείς με την ψυχή» εξέδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου, καλώντας τους φιλάθλους της ομάδας σε μαζική παρουσία στο στάδιο του Βελεστίνου στο ματς της 2ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου με τη Μαλεσίνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου FC 1937 ανακοινώνει την έναρξη προπώλησης των εισιτηρίων για το αυριανό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕ Μαλεσίνας το οποίο θα διεξαχθεί στις 17:00 στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου.

Γνωρίζετε τι αγώνα έχουμε κάνει, για να επαναφέρουμε μέσα σε μια χρονιά την ομάδα σε επίπεδα αξιοπρέπειας και να έρχεστε να την καμαρώνετε για το πάθος και την ψυχή που δίνει στο γήπεδο.

Στα γραφεία της ομάδας μας στο ΕΑΚ θα πωλούνται εισιτήρια για τον αυριανό αγώνα από τις 15:30 μέχρι τις 20:00 το απόγευμα.

Προτείνουμε σε όλους τους φιλάθλους να προμηθευτούν από σήμερα τα εισιτήριά τους για τη διευκόλυνση όλων και την ομαλή είσοδό τους στις κερκίδες του σταδίου του Βελεστίνου.

Ελάτε να στηρίξετε τα παιδιά.

Ελάτε να στηρίξετε εμάς. Ελάτε να στηρίξετε την ομάδα.

Επιπροσθέτως, καλούμε όσους δεν καταφέρουν να τα προμηθευτούν σήμερα από το ΕΑΚ, να προσέλθουν από νωρίς αύριο στο στάδιο.

ΟΛΟΙ δίπλα στην ομάδα μας! Ένας λόγος παραπάνω για όποιον το σκεφτόταν δύο φορές. Αύριο θέλουμε 2.000 κόσμο μίνιμουμ στο γήπεδο!!!

Προσοχή σε προκλήσεις. Εμείς με την ψυχή κι εσείς τη φωνή.

Υγ. Ρήγα από σήμερα, ό,τι θες από εμάς θα το έχεις. Το ίδιο και ο Δήμος του Ρήγα Φεραίου. Βελεστίνο σε ευχαριστούμε».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.