Θέμα χρόνου το καθοριστικό ραντεβού Αλέξη-Στάικου στον Βόλο

Η έλευση του Στάικου Βεργέτη στον Βόλο ως και την Τρίτη (30/6) και του Αλέξη Παπακωνσταντίνου την Τετάρτη ή την Πέμπτη, σύμφωνα με ενημέρωση από την ΠΑΕ Νίκη, προμηνύουν οριστικές εξελίξεις στο θέμα της παραμονής του 43χρονου τεχνικού.

Τα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει, με την έννοια ότι το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών είναι εξαιρετικό. Ωστόσο, αν δεν καθίσουν οι δύο άντρες σ’ ένα τραπέζι να συζητήσουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες, που δεν έχουν να κάνουν μόνο με το οικονομικό, αλλά και με τον γενικότερο τρόπο λειτουργίας της ομάδας και τη δράση όλων των προσώπων που την απαρτίζουν, τότε κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για τίποτα, έστω κι αν οι πιθανότητες είναι συντριπτικά υπέρ της συνέχισης της συνεργασίας του Αρκάδα τεχνικού και της βολιώτικης ομάδας. Άλλωστε ο κ. Βεργέτης συμμετέχει ενεργά όλο το προηγούμενο διάστημα στον όποιον σχεδιασμό έχει γίνει μέχρι στιγμής.

Από κει και πέρα τα επόμενα 24ωρα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση για τη διεξαγωγή της Γ.Σ. των μετόχων της ΠΑΕ την ερχόμενη Δευτέρα στο Π. Μαγουλάς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.