Θέμα με τα εισιτήρια για το Ολυμπιακός Βόλου-Τρίκαλα

Να εκδράμει στον Βόλο για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό θέλει ο σύνδεσμος φιλάθλων των Τρικάλων «Σακαφλιάδες», ωστόσο είναι άγνωστο τι θα γίνει με τα εισιτήρια.

Από πλευράς «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση να δοθούν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους, ενώ μέλη της διοίκησης σημειώνουν ότι το αίτημα που κατατέθηκε από πλευράς Τρικάλων ήταν εκπρόθεσμο. Όπως σημειώνουν μάλιστα τέτοια είδους αιτήματα θα πρέπει να κατατίθενται μέχρι δέκα μέρες πριν από τη σέντρα του αγώνα, κάτι που δεν έπραξε η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα όπως υποστηρίζουν οι «ερυθρόλευκοι», ώστε να διαβιβαστεί και στη Διοργανώτρια Αρχή όπως πρέπει να γίνεται.

Από πλευράς Τρικάλων πάντως σημειώνεται ότι στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχαν δοθεί εισιτήρια στους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου ενώ «βλέπουν» πίσω από τη διαφαινόμενη άρνηση των Βολιωτών, την ένταση που είχε καταγραφεί στις κερκίδες κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα, Ηλία Αϊβαζόγλου και τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού Βόλου, Ευριπίδη Τσιμπανάκου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.