Θέμα με τις ημερομηνίες για Πανθεσσαλικό και Νεάπολη

Νέες καραμπόλες με Super League και Super League 2 στον Βόλο

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, ο Ολυμπιακός Βόλου θα υποδεχθεί την ΑΕΛ την Κυριακή 23 Ιανουαρίου, στο γήπεδο της Νεάπολης, αφού έτσι έχει οριστεί αρχικά το πρόγραμμα, αλλά προκύπτει… καραμπόλα με Νίκη Βόλου και ΝΠΣ Βόλος.

Η Νίκη υποδέχεται τον Απόλλωνα Λάρισας για τη 15η αγωνιστική, το Σάββατο 22 Ιανουαρίου με βάση το πρόγραμμα της Super League 2. Από την άλλη όμως, την Κυριακή 23 του μηνός ο ΝΠΣ Βόλος υποδέχεται για τη 19η αγωνιστική τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό, και αν λάβει κανείς υπόψη την πρότερη εμπειρία, δύσκολα θα γίνουν δύο παιχνίδια στο συγκεκριμένο Στάδιο με 24 ώρες διαφορά, με τον ΝΠΣ Βόλος φυσικά να έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στη Νίκη.

Έτσι, μπορεί η Νίκη να χρειαστεί να χρησιμοποιήσει το γήπεδο της Νεάπολης, και θα φανεί αν ο Ολυμπιακός Βόλου συμφωνήσει (ως η ομάδα που έχει δηλώσει τη συγκεκριμένη εγκατάσταση ως πρώτη έδρα) ή/και αν θα χρειαστεί να αλλάξουν ημέρες οι αναμετρήσεις.

Πάντως, ο Ολυμπιακός Βόλου έχει μεταξύ  άλλων και το ντέρμπι με τη Νίκη στο πρόγραμμα, και οι πρώτοι υπολογισμοί δείχνουν ότι αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα οριστεί στις 26 Ιανουαρίου, ημέρα Τετάρτη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.