Θεοδώρου: «Δεν κάναμε ούτε τα βασικά στη φάση του γκολ που δεχθήκαμε»

Στη δήλωση που έκανε στην επίσημη σελίδα του Μαγνησιακού για το ματς με τον Πιερικό, ο προπονητής των Βολιωτών, Θάνος Θεοδώρου, στάθηκε στον εύκολο τρόπο που δέχθηκε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα σχολίασε: «Φανταζόμασταν κάπως διαφορετική την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά τελικά κάναμε αρχή με το… αριστερό. Η κατηγορία αυτή είναι τέτοια όπου ακόμη και τη μισή ολιγωρία συνήθως την πληρώνεις με γκολ. Και πολλές φορές η ομάδα που δέχεται πρώτη γκολ χάνει και το παιχνίδι.

Θεωρώ ότι μπορούσαμε να πάρουμε παραπάνω πράγματα από αυτό το ματς. Ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί, αλλά δυστυχώς σε μία φάση αντεπίθεσης δεν κάναμε τα βασικά, αυτά που μαθαίνουν τα παιδιά στην Ακαδημία. Δεν μπήκε κάποιος παίκτης μπροστά για να μη χτυπηθεί γρήγορα η μπάλα από τους αντιπάλους, ενώ γενικά ολιγωρήσαμε στη φάση αυτή που ήταν σχετικά εύκολη, για να αποφευχθεί ο κίνδυνος, και τελικά δεχθήκαμε το γκολ, έστω και σε δεύτερο χρόνο.

Γενικά είχαμε πολύ καλή μεσοαμυντική λειτουργία και είναι κρίμα που τα πράγματα πήραν αυτή την εξέλιξη. Από εκεί και πέρα παλέψαμε για να φτάσουμε στην ισοφάριση, αλλά ήταν δύσκολο να τα καταφέρουμε, ενώ απέμενε και λίγος σχετικά χρόνος. Φυσικά στο τέλος ρισκάραμε πολύ, αφού είτε χάναμε 1-0, είτε 2-0 δεν έχει και τόση σημασία. Μετά το γκολ ο Πιερικός πήγε να «κλειδώσει» το παιχνίδι και όντως έτσι έκανε.

Σε αυτή την κατηγορία οι ομάδες πρέπει να εκμεταλλεύονται την έδρα και για να γίνει αυτό πρέπει να είναι πιο επιθετικές από τον αντίπαλο και φυσικά να μη του δίνουν ευκαιρίες. Επιβάλλεται φυσικά και να έχουν απόλυτη συγκέντρωση. Εμείς την είχαμε, εκτός από μία φάση που μας στοίχισε το γκολ».

Για το αν η ομάδα φάνηκε να «πληρώνει» την απειρία της στην κατηγορία, ο κ. Θεοδώρου τόνισε: «Θα μπορούσαμε να το πούμε αυτό, αν αναλογιστούμε ποιος παίκτης ήταν κοντά στη φάση, αλλά αυτό είναι θέμα ολόκληρης της ομάδας. Δεν στεκόμαστε σε αυτό. Το αφήνουμε πίσω».

Για το επόμενο ματς με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, ανέφερε: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την ομάδα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου που δείχνει πιο έτοιμη από τις περισσότερες στο πρωτάθλημα. Τους είδαμε και στο μεταξύ μας φιλικό παιχνίδι. Διαθέτουν αρκετή ποιότητα και εμείς θα πρέπει να βρούμε τους τρόπους να αναπληρώσουμε τους βαθμούς που χάσαμε από τον Πιερικό».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.