Θεοδώρου: «Θέλουμε ο Μαγνησιακός να πρωταγωνιστεί»

Συνεχίζονται οι μεταγραφικές κινήσεις

Ο Μαγνησιακός πάτησε γήπεδο και άρχισε την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά, έχοντας επιστρέψει στην Α’ ΕΠΣΘ, με πρωταγωνιστικές βλέψεις μάλιστα, όπως μαρτυρούν και οι μεταγραφικές κινήσεις του. Μπορεί να εκτιμήσει κανείς ότι ο Μαγνησιακός «βλέπει» άνοδο, με τον προπονητή του Θάνο Θεοδώρου, να μην το επιβεβαιώνει αλλά και να μην το αρνείται.

«Μετά τα πανηγύρια της ανόδου είχαμε και μία μεταγραφική περίοδο εξίσου ευχάριστη» αναφέρει στο «Magnesiasports» ο έμπειρος τεχνικός, προαναγγέλλοντας μάλιστα τουλάχιστον δύο προσθήκες ακόμη, μπροστά από το κέντρο, για την ομάδα του. «Μαζί με την επάνοδο μας κάνει χαρούμενους και το ότι μπορεί να είμαστε μία ομάδα πολύ ανταγωνιστική. Δεν ξέρουμε που μπορούμε να φτάσουμε. Ό,τι περισσότερο μπορούμε να πάρουμε θα το διεκδικήσουμε» λέει με νόημα ο προπονητής του Μαγνησιακού.

«Ευτυχία είναι οι καλοί και έμπειροι παίκτες αλλά το μοντάρισμα είναι κάτι δύσκολο. Πρέπει να δέσουν και με τους παίκτες που όλοι έμειναν στην ομάδα, με ταλέντο αλλά και έλειψη εμπειρίας. Όσο πιο γρήγορα ταιριάξουν τόσο καλύτερα θα είναι για την ομάδα. Σίγουρα δεν θέλουμε να κάνουμε μία χρονιά χωρίς να είμαστε ανταγωνιστικοί» συμπληρώνει για να συμπληρώσει: «Απλά δεν θέλω να το πω»! ο νοών νοείτω…

Φαβορί είναι η Αγία Άννα, σύμφωνα με τον Θάνο Θεοδώρου και μετά ακολουθεί ο ΓΣ Αλμυρού. «Ιδιαίτερα ανταγωνιστικός θα είναι και ο Ρήγας. Ο Πύρασος έχει χάσει πάλι σημαντικά γρανάζια της περσινής πορείας του, αλλά και αυτός και ο Αίας Σούρπης, όπως και οι Σαρακηνός και Τοξότης απαρτίζουν μία οκτάδα που καταστεί το ερχόμενο πρωτάθλημα ως το πλέον σημαντικό των τελευταίων ετών» καταλήγει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.